search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:34
MENU CLOSE

AppGallery: Με κορυφαίες εφαρμογές «απογειώνει» την τεχνολογική υπεροχή των συσκευών HUAWEI

06.11.2020 15:38
AppGallery: Με κορυφαίες εφαρμογές «απογειώνει» την τεχνολογική υπεροχή των συσκευών HUAWEI - Media

 

Τις κορυφαίες δυνατότητες αλλά και τα εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά που ενσωματώνουν στο σύνολο τους οι συσκευές HUAWEI, στην παγκόσμια αγορά, έρχεται να υποστηρίξει και να συμπληρώσει με τον πιο ασφαλή και ολοκληρωμένο τρόπο το AppGallery, το οποίο φαίνεται ότι κερδίζει το στοίχημα της 3ης μεγαλύτερης πλατφόρμας εφαρμογών παγκοσμίως

Συγκεκριμένα το AppGallery από το λανσάρισμα του τον Απρίλιο του 2018, έχει αναπτυχθεί με ραγδαίους ρυθμούς, μετρώντας αυτή τη στιγμή πάνω από  460 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες παγκοσμίως, ενώ εμπλουτίζεται με ολοένα και περισσότερες top εφαρμογές, και προσφέρει προνόμια μεγάλης  αξίας στον καταναλωτή.

Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, την καινοτομία, και το πνεύμα εμπιστοσύνης που μεταδίδουν απλόχερα οι συσκευές της Huawei στους καταναλωτές, η πλατφόρμα εφαφρμογών της εταιρείας δημιουργεί ένα τέλειο οικοσύστημα που απογειώνει την συνολική εμπειρία χρήσης, ενώ ταυτόχρονα είναι και ένα σύστημα ανοιχτό για να εισέλθουν εύκολα νέοι αγοραστές.

 Η HUAWEI συνεχίζει δυναμικά να επενδύει στο οικοσύστημα αυτό, πιστή στο όραμά της να αναπτύξει μία πραγματικά ανοιχτή πλατφόρμα, ευέλικτη, ασφαλή και πλήρη επιλογών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο εξάμηνο του 2020, τα συνολικά downloads που πραγματοποιήθηκαν μέσω AppGallery έφτασαν τα 184 δισεκατομμύρια. Απολύτως ασφαλές για τους χρήστες, τοποθετώντας  την ιδιωτικότητά τους σε απόλυτη προτεραιότητα, φιλοξενεί γνωστές και δημοφιλείς εφαρμογές από όλο τον κόσμο και φιλοδοξεί να αναπτυχθεί περαιτέρω για να προσφέρει τις πιο επαναστατικές και καινοτόμες εφαρμογές στους καταναλωτές του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Huawei P40 Pro: Γυρίζει σελίδα, διεκδικώντας και πάλι κορυφή | techpress.gr

Το AppGallery υποστηρίζει κορυφαίες ελληνικές εφαρμογές

Η Huawei καταδεικνύοντας με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την πρόθεση της να στηρίξει την ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς και τους Έλληνες πελάτες της, συνεργαζεται στενά με τους κορυφαίους παρόχους των πιο δημοφιλών εφαρμογών στη χώρα μας, εξοπλίζοντας το AppGallery με όλες εκείνες τις υπηρεσίες που έχουν γίνει απαραίτητες στον σύγχρονο καταναλωτή, καθώς εξυπηρετούν καθημερινές ανάγκες όπως μετακινήσεις, συναλλαγές, διασκέδαση και διατροφή.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο κατάστημα εφαρμογών της Huawei, διαθέσιμες μεταξύ άλλων είναι οι εφαρμογές efood (η δημοφιλέστερη υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού, μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 7.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας), Taxiplon Passenger (για ασφαλή μετακίνηση με ταξί), ParkAround (για εύρεση σταθμών στάθμευσης αυτοκινήτων σε συμφέρουσες τιμές) και e-fresh (για παραγγελίες ειδών σουπερμάρκετ), dominos, ενώ ο κατάλογος εμπλουτίζεται διαρκώς.

Μάλιστα πρόσφατα η HUAWEI ανακοίνωσε μια σειρά από νέες εφαρμογές που εντάχθηκαν στο AppGallery οι οποίες είναι απαραίτητες στον σύγχρονο καταναλωτή. Ενδεικτικά αναφέρονται οι εφαρμογές ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, Χρυσή Ευκαιρία, Nova Go, ERTFlix, Viva.gr και Bolt καθώς και τα mobile apps των τραπεζών Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα. Με την έλευση των τραπεζικών εφαρμογών στο AppGallery, μεταξύ άλλων, διαλύεται και η τελευταία υποψία ανησυχίας γύρω από την ασφάλεια του συστήματος, καθώς η συμμετοχή των τραπεζών επιβεβαιώνει ότι το AppGallery έχει περάσει με επιτυχία και τα πιο απαιτητικά τεστ ασφαλείας και αξιοπιστίας. Στο HMS Core έχουν ενταχθεί ήδη οι τράπεζες Εθνική, Eurobank και Alpha Bank, ενώ η ένταξη της Τράπεζας Πειραιώς αναμένεται σύντομα.

Ειδικά προνόμια για τον Έλληνα καταναλωτή

Πίσω από την φιλοσοφία του AppGallery κρύβεται η θέληση της Huawei να περνά όλα τα δυνατά οφέλη στον καταναλωτή. Η φιλοσοφία αυτή εκφράζεται τόσο μέσα από τα οφέλη που χαρίζουν οι ίδιες οι εφαρμογές στους χρήστες (επιστροφή χρημάτων, εκπτώσεις, κουπόνια για δωρεάν κατανάλωση κ.α.), αλλά κυρίως μέσα από τις πολλαπλές δυνατότητες διασυνδεσιμότητας που διαθέτουν οι AG Huawei συσκευές (smartphones, laptops, tablets, smartwatches). Φιλοδοξία και στρατηγικό όραμα της Huawei είναι εξάλλου να χτίσει έναν κόσμο εξυπηρετούμενο από το οικοσύστημα συσκευών και εφαρμογών της. Ειδικότερα το οικοσύστημα συσκευών χτίζεται με high end προϊόντα με ακόμα περισσότερες προϊοντικές κατηγορίες που έρχονται και στην Ελλάδα. Ιδιαίτερα σε τοπικό επίπεδο η Huawei, όπως στην Ελλάδα, φροντίζει να δημιουργεί συνεργασίες από τις οποίες πηγάζουν ιδιαίτερα ελκυστικά προνόμια για τον χρήστη συσκευών Huawei που θα κατεβάσει τις εκάστοτε εφαρμογές. Αυτό είναι κάτι που θα επαναλαμβάνεται πολλές φορές σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες/εφαρμογές εφόσον είναι στο DNA της Huawei να επιβραβεύεται ο καταναλωτής και να έχει πάντοτε πολύ καλές συνεργασίες.

Τι έχει κατορθώσει η Huawei διεθνώς από τότε που λανσαρίστηκε το AppGallery

Πλέον, το AppGallery προσφέρει μία ευρεία γκάμα διεθνών και τοπικών εφαρμογών που ανήκουν σε 18 διαφορετικές κατηγορίες, όπως πλοήγηση, μετακίνηση, ειδήσεις, κοινωνικά δίκτυα κ.α.

Ενδεικτικά, μόλις τον Σεπτέμβριο στην πλατφόρμα προστέθηκαν η Νο1 παγκοσμίως εφαρμογή για συγκοινωνίες Moovit, η οποία  προτείνει την ιδανική επιλογή δρομολογίου για οποιαδήποτε μετακίνηση με ΜΜΜ σε 3.200 πόλεις σε 106 χώρες, καθώς και η κορυφαία εφαρμογή πλοήγησης TomTom Go Navigation, με 3D χάρτες, παρακολούθηση της κίνησης στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο κ.α. Πρόσφατα έγινε διαθέσιμη και η εφαρμογή Bolt, κορυφαία εταιρεία μεταφορών στην Ευρώπη, με επιλογές μετακίνησης που συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων ενοικίαση ποδηλάτων και scooter.

Παράλληλα, σημαντικά εμπλουτίζεται και ο κατάλογος εφαρμογών του AppGallery που σχετίζονται με την παρακολούθηση υγείας και τη φυσική άσκηση, καθώς η Huawei αφενός γνωρίζει πόσο χρήσιμα είναι πλέον αυτά τα apps στην καθημερινότητα των χρηστών και αφετέρου αποτελούν ιδανικό συνδυασμό με τη σειρά wearables της Huawei, προσφέροντας στους χρήστες 24 ώρες το 24ωρο χρήσιμες πληροφορίες και στατιστικά γύρω από τους καρδιακούς παλμούς τους, τα βήματα που καταγράφουν σε μία ημέρα, την ποιότητα του ύπνου τους κ.α.  Ενδεικτικά, στο AppGallery διατίθενται εφαρμογές όπως το Huawei Health (για πλήρη παρακολούθηση υγείας), το Sleep Cycle (το οποίο αναλύει την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου), το Home Workouts (το οποίο προτείνει προγράμματα άθλησης χωρίς όργανα και εξοπλισμό), το StepsApp (το οποίο μετράει τον αριθμό βημάτων που πραγματοποιεί ο χρήστης ημερησίως, εβδομαδιαίως, μηνιαίως και ετησίως), το Period Tracker (το οποίο βοηθά τις γυναίκες να παρακολουθούν την έμμηνο ρύση τους και τις ημέρες ωορρηξίας) κ.α.

Παράλληλος και μακροπρόθεσμος στόχος της Huawei, μέσα από το οικοσύστημα Huawei Mobile Services (HMS), είναι να εδραιωθεί η συνεργασία της με όλους τους τομείς (χρηματοπιστωτικούς, κυβερνητικούς, εκπαιδευτικούς, επιχειρησιακούς, πολιτισμού κτλ) προκειμένου με τη βοήθεια της Huawei να επιταχυνθεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός οργανισμών και επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση να διευκολυνθεί περαιτέρω η καθημερινότητα του χρήστη. Εφαρμογές όπως το HUAWEI Wallet (με POS μέσω κινητού τηλεφώνου), το HUAWEI City Service (με υπηρεσίες για τον πολίτη με χρήση Huawei ID) ή το Link Now (μια πλατφόρμα για online εκπαίδευση, συνεργατικότητα και distant learning) είναι μερικά μόνο παραδείγματα των λύσεων που η Huawei επιθυμεί να προσφέρει στους καταναλωτές. Το οικοσύστημα HMS της Huawei είναι αυτή τη στιγμή το τρίτο μεγαλύτερο οικοσύστημα εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα παγκοσμίως, με πάνω από 1,8 εκατομμύρια εγγεγραμμένους προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο και 96.000 εφαρμογές ενσωματωμένες στο HMS Core.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:32