ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 01:26
MENU CLOSE

Αρτέμ Ντζιούμπα: Εκτός εθνικής Ρωσίας ο διεθνής επιθετικός λόγω αποκαλυπτικής... αυτοΐκανοποίησης (Video)

09.11.2020 11:40

 

Παράλληλα, ο διεθνής επιθετικός της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης δεν είναι ούτε τραυματίας, καθώς ο 32χρονος Ρώσος όχι μόνο αγωνίστηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην Κράσνονταρ αλλά σημείωσε στο 79ο λεπτό και το 7ο του γκολ στο Ρωσικό πρωτάθλημα στη νίκη της ομάδας του με 3-1.

Παρόλα αυτά, ο ομοσποδιακός προπονητής Στάνισλαφ Τσερτσέσοφ επέλεξε να τον «κόψει» από την αποστολή για τους αγώνες με Μολδαβία (φιλικός) και Τουρκία και Σερβία (Nations League).

Ο λόγος που «κόπηκε» από την Εθνική του ομάδα για τα ματς του Νοεμβρίου είναι βίντεο, στο οποίο ο παίκτης… αυτοϊκανοποιείται.

«Η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί για τους αγώνες του Νοεμβρίου εναντίον της Μολδαβίας, της Τουρκίας και της Σερβίας και δεν μπορεί να αποσπάται από πράγματα που συμβαίνουν εκτός Εθνικής», ανέφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Κατά συνέπεια, ελήφθη σήμερα η απόφαση να μην καλέσουμε τον Ντζιούμπα, προκειμένου να προστατευθεί τόσο η ομάδα όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής από την υπερβολική αρνητικότητα και ένταση», κατέληξε ο Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, αναφερόμενος στο βίντεο που ο αρχηγός της ομάδας του αυτοϊκανοποιείται και τουλάχιστον δεν το κρύβει…

Πηγή: protothema.gr

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 01:13
Exit mobile version