ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:15
MENU CLOSE

Ρόδος: Ένα τεράστιο «Σ’αγαπώ» σχημάτισε ερωτευμένος στο γκαζόν του Ενυδρείου (Photos)

26.11.2020 08:58

 

Εικάζεται ότι το μέρος δεν το διάλεξε στην τύχη. Προφανώς από εκεί περνάει για τη δουλειά ή για το σπίτι το ερωτικό αντικείμενο του πόθου του ερωτοχτυπημένου ή της ερωτοχτυπημένης.

Την πιο υπέροχη ίσως λέξη, σχημάτισε με αριστοτεχνικό τρόπο, κουρεύοντας το γκαζόν μπροστά από το Ενυδρείο της Ρόδου, ο άγνωστος …δράστης.

Το γεγονός αποκαλύφθηκε χθες με το πρώτο φως της ημέρας και πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να το σχολιάσουν εκφράζοντας έτσι τον θαυμασμό τους.

Ανάμεσά τους και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κα Μάνθα Ζιώγου η οποία το ανέδειξε και στην προσωπική της σελίδα χαρακτηρίζοντας έτσι την πόλη μας άκρως ερωτεύσιμη.

Ο αντιδήμαρχος Προστασίας Περιβάλλοντος κος Παναγιώτης Σταμάτης, μιλώντας χθες το απόγευμα στη «Ροδιακή», επισήμανε ότι το σύνθημα «χαράχθηκε» πιθανότητα από ερωτευόμενο άτομο, χωρίς να έχει γνώση η υπηρεσία.

Εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες από drone που αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός του συμπολίτη κ. Φίλιππου Φιλίππου ο οποίος και τις παραχώρησε στη Ροδιακή για δημοσίευση και τις οποίες αναδημοσιεύουμε.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:15
Exit mobile version