search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 00:11
MENU CLOSE

Ώρες αγωνίας στο Μίσιγκαν: Συνετρίβη F-16, αναζήτηση για τον πιλότο

09.12.2020 17:09
Ώρες αγωνίας στο Μίσιγκαν: Συνετρίβη F-16, αναζήτηση για τον πιλότο - Media
 
Μάχη με το χρόνο δίνουν σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στην Άνω Χερσόνησο του Μίσιγκαν αναζητώντας πιλότο μαχητικού F-16 που κατέπεσε στην περιοχή το βράδυ της Τρίτης.
 
Το μαχητικό ανήκε στην 115η Πτέρυγα Μάχης της Εναέριας Εθνοφρουράς του Ουισκόνσιν και πραγματοποιούσε εκπαιδευτική πτήση, όταν συνετρίβη ξαφνικά.
 
Ο λόγός της πτώσης αλλά και η κατάσταση του πιλότου παραμένουν ακόμα άγνωστα, δήλωσε η Εθνοφρουρά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το περιστατικό ερευνάται συμπλήρωσε, ενώ σε νεώτερη ενημέρωση ανέφερε ότι ο πιλότος συνεχίζει να αγνοείται και ότι η κατάστασή του παραμένει άγνωστη.
 
Η Φρουρά είχε ανακοινώσει ότι από τις 7 ως τις 10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιεί εκπαιδευτικές πτήσεις και ότι οι κάτοικοι της περιοχής ενδέχεται να βλέπουν F-16 να απογειώνονται και να προσγειώνονται γύρω στις 10 το βράδυ, τοπική ώρα.
 
Πηγή: Fox News
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 23:59