ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:14
MENU CLOSE

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Περιμένω να δω το αποτέλεσμα των παιδιών που μεγαλώνουν από ομόφυλα ζευγάρια»

18.12.2020 08:45

 

«Δεν είμαι ούτε θετική, ούτε διαλλακτική, ούτε αρνητική, είμαι παρατηρήτρια και περιμένω να δω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτών των παιδιών που μεγαλώνουν σε τέτοια οικογένεια. Περιμένω να δω κοινωνικά την προσωπικότητα αυτού του παιδιού ή πώς θα είναι η οπτική γωνία του, το πώς θα βλέπει τα πράγματα. Θα με ενδιέφερε πολύ να το δω αυτό ερευνητικά, δεν ξέρουμε…

Εδώ και στα ζευγάρια που είναι στρέιτ, και εκεί πάλι βλέπεις να υπάρχουν προβλήματα και να μεταφέρονται στα παιδιά. Έχει να κάνει με τον καθένα ξεχωριστά, κατά πόσο δουλεύει με τον εαυτό του, κατά πόσο επιθυμεί ν’ αποκτήσει αυτογνωσία, να τα βρει με τον εαυτό του. 

Όποιος και αν είναι οι προσωπικές του επιλογές, το τι ηθική δόμηση θα δώσει στο παιδί αυτό μεγαλώνοντάς το ή πόση αγάπη ή με ποιον τρόπο θα το μεγαλώσει, έχει να κάνει με τον ίδιο τον άνθρωπο ως προσωπικότητα, ως χαρακτήρα. Δεν μπορώ να έχω άποψη αυτή τη στιγμή, αφού δεν έχω δει αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι το κάθε παιδί που γεννιέται, έχει 100% την ανάγκη της βιολογικής του μητέρας» ανέφερε μεταξύ άλλων. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:14
Exit mobile version