ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:30
MENU CLOSE

Ούτε ένα, ούτε δύο: Οκτώ VIP αεροσκάφη έχει στη διάθεσή του ο Ερντογάν (Photos)

05.01.2021 17:55

 

Όπως αναφέρει το news247.gr, ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας Φουάτ Οκτάι απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή της αξιωματικής αντιπόλιτευσης αποκάλυψε ότι ο Ερντογάν έχει στη διάθεσή του για τις μετακινήσεις του οκτώ VIP αεροσκάφη, ενώ ο συνολικός αριθμός των VIP αεροσκάφων που βρίσκονται στη διάθεση της κυβέρνησης (αλλά και της αστυνομίας) είναι 15.

Σχολιάζοντας την απάντηση της κυβέρνηση, ο βουλευτής της αντιπολίτευσης Ουτκού Τσακιροζέρ -που έκανε την ερώτηση- σημείωσε με νόημα ότι «το γεγονός ότι ένα και μόνο άτομο διαθέτει 8 αεροσκάφη ενώ η χώρα παλεύει με μία μεγάλη οικονομική κρίση είναι αξιοσημείωτο».

Ωστόσο, η πολυτέλεια στις μετακινήσεις του Ερντογάν δεν περιορίζεται στα εναέρια μέσα, καθώς, όπως είχε αποκαλύψει δημοσιογραφική έρευνα στην Τουρκία, ο πρόεδρος της χώρας έχει ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή του για οδικές μετακινήσεις 268 αυτοκίνητα, διαφόρων τύπων.

Φαίνεται ότι η αγάπη του Ερντογάν για την πολυτελεια δεν κρύβεται, καθώς είναι ήδη γνωστό ότι το νέο Προεδρικό Μέγαρο που κατασκεύασε στην Άγκυρα και κόστισε 490. εκατομμύρια ευρώ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:27
Exit mobile version