search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:55
MENU CLOSE

Ολόιδιες: Η Ιωάννα, η Χριστίνα Μάνδρου και η έκπληξη του Καμπουράκη (Photo)

24.01.2021 15:23
Ολόιδιες: Η Ιωάννα, η Χριστίνα Μάνδρου και η έκπληξη του Καμπουράκη (Photo) - Media

 

Ο Δημήτρης Καμπουράκης έκανε την έκπληξη στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, το πρωί της Κυριακής, παρουσιάζοντας στο τηλεοπτικό κοινό τη δίδυμη αδελφή της Ιωάννας Μάνδρου, Χριστίνα. 

Οι δύο αδελφές που μοιάζουν σαν σταγόνες νερό έχουν και πανομοιότυπη χροιά στη φωνή τους.

«Όταν ήμασταν μικρές μοιάζαμε πάρα πολύ, πολύ περισσότερο» σχολίασε στην εκπομπή η Ιωάννα Μάνδρου.

Μάλιστα είναι τέτοια ήταν η ομοιότητά τους, που ακόμη και οι γονείς τους δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν ποια είναι ποια. «Σε μικρή ηλικία δεν μας ξεχώριζαν ούτε οι γονείς μας. Γι’ αυτό είχε καθιερωθεί να απαντάμε και στα δύο ονόματα. Οι συμμαθητές μας δεν μας ξεχώριζαν και μας αποκαλούσαν με κοινό όνομα γιατί είχαν αγανακτήσει. “Κορίτσια”…» σημειώνει η Χριστίνα Μάνδρου, η οποία ασχολείται επίσης με τον κόσμο της δικαιοσύνης, αφού είναι συμβολαιογράφος.

Οι δύο γυναίκες αποκαλύπτουν πως από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους, μέχρι και σήμερα, είναι αχώριστες. «Ήμασταν ίδιο τμήμα και στο ίδιο θρανίο όλα τα χρόνια. Εμείς Δημήτρη μια φορά μας χωρίσανε στις Πανελλήνιες εξετάσεις που δίναμε στην Πάτρα. Πρώτο μάθημα στην έκθεση, έγραψα «9» από το άγχος» εκμυστηρεύτηκε η Ιωάννα Μάνδρου.

Το μόνο στο οποίο δεν τα βρίσκουν, όπως λένε οι δίδυμες, είναι τα πολιτικά. «Με τα πολιτικά που τσακωνόμαστε λίγο, έχουμε μια μικρή διαφορά» αναφέρουν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27