search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:35
MENU CLOSE

«Βόμβα» από την Έβαν Ρέιτσελ Γουντ: Ο Marilyn Manson με κακοποιούσε ενώ ήμουν έφηβη (Photo)

01.02.2021 16:11
«Βόμβα» από την Έβαν Ρέιτσελ Γουντ: Ο Marilyn Manson με κακοποιούσε ενώ ήμουν έφηβη (Photo) - Media

 

Άλλη μια ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης συνταράσσει τον διεθνή χώρο του θεάματος, καθώς η διάσημη ηθοποιός Έβαν Ρέιτσελ Γουντ αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής Marilyn Manson την κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ εκείνη ήταν ακόμα έφηβη.

Στο παρελθόν, η Γουντ, η οποία ήταν η έμπνευση για το τραγούδι του Manson «Heart-Shaped Glasses», είχε μιλήσει για κακοποιητική σχέση στην οποία είχε βρεθεί. Σημειώνεται ότι με τον τραγουδιστή είχε σχέση από το 2007 ως το 2010, αλλά τη διέλυσε λίγο πριν παντρευτούν.

Πλέον, η Γουντ αποφάσισε να κατονομάσει τον άνθρωπο που την κακοποιούσε, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι ήταν ο εκκεντρικός τραγουδιστής Marilyn Manson, κατά κόσμον, Μπράιαν Γουόρνερ.

Η 33χρονη σήμερα ηθοποιός, που είχε σχέση με τον τραγουδιστή όταν αυτός ήταν ακόμα παντρεμένος με την αρτίστα του μπουρλέσκ, Ντίτα φον Τιζ, δήλωσε ότι ο Manson την αποπλάνησε όταν ήταν ακόμα έφηβη και υποστήριξε ότιο τραγουδιστής είναι ένας επικίνδυνος άνδρας.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Το όνομα του βασανιστή μου είναι Μπράιαν Γούορνερ, που ο κόσμος τον γνωρίζει ως Μέριλυν Μάνσον. Η αποπλάνηση άρχισε όταν ήμουν ακόμη έφηβη και με κακοποιούσε φρικτά για χρόνια.

Μου είχε κάνει πλύση εγκεφάλου και με χειραγωγούσε στην υποταγή. Ως εδώ ήταν να ζω με τον φόβο των αντιποίνων, του εκβιασμού και της συκοφαντίας.

Είμαι εδώ για να ξεσκεπάσω αυτόν τον επικίνδυνο άνδρα και να εγκαλέσω όλες τις βιομηχανίες που τον διευκόλυναν, προτού καταστρέψει και άλλες ζωές. Στέκομαι δίπλα στα πολλά θύματα που πλέον δεν θα σιωπούν».

Photo: Gage Skidmore

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:29