search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:51
MENU CLOSE

OPEN: Τέλος η εκπομπή «Into the skin» του Γιώργου Μαυρίδη (Video)

04.02.2021 09:16
OPEN: Τέλος η εκπομπή «Into the skin» του Γιώργου Μαυρίδη (Video) - Media

 

Η ταξιδιωτική εκπομπή «Into the skin» με τον Γιώργο Μαυρίδη έκανε πρεμιέρα στις 5 Ιανουαρίου στο κανάλι OPEN και δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί ένας μήνας και έμεινε με τις βαλίτσες στο χέρι.

Το τελευταίο επεισόδιο έπαιξε την προηγούμενη Τρίτη 26 Ιανουαρίου και αφορούσε το Ριο Ντε Τζανέιρο, έκτοτε αγνοείται η τύχη του καθώς δεν υπάρχει στο πρόγραμμα του OPEN. 

Η εκπομπή είχε πάρει έγκριση για 10 επεισόδια, προβλήθηκαν τελικά μόνο τα τέσσερα.

Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του καναλιού η εκπομπή ολοκληρώθηκε τόσο πρόωρα καθώς ο κορωνοϊός δεν επιτρέπει στον παρουσιαστή και τους συνεργάτες του να πραγματοποιήσουν ταξίδια ανά τον κόσμο, με αποτέλεσμα η εκπομπή να σταματήσει να μεταδίδεται.

Δεν θα πρέπει φυσικά να αγνοήσει κανείς και τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης με το δυσανάλογα κόστος παραγωγής της εν λόγω εκπομπής.

Αυτό ήταν το concept της εκπομπής 

Με οδηγό την αγάπη του για το τατουάζ ο Γιώργος Μαυρίδης ταξίδευε και γνώριζε φυλές, λαούς και συμμορίες, που ήταν δύσκολα προσβάσιμες και επικίνδυνες.

Η εκπομπή «Into the Skin» ακολουθούσε τα σημάδια που έχουν χαραγμένα πάνω τους οι άνθρωποι σε κάθε γωνιά της γης και αναζητούσε τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από αυτά!

Ταξίδευε σε δυσπρόσιτα σημεία του πλανήτη και συναντούσε φυλές και λαούς με ξεχωριστή κουλτούρα, μοναδικές συνήθειες και μια ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:49