search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 05:27
MENU CLOSE

Απόστολος Γκλέτσος: «Να ζητήσουν συγγνώμη οι θύτες» (Video)

08.02.2021 10:11
Απόστολος Γκλέτσος: «Να ζητήσουν συγγνώμη οι θύτες» (Video) - Media

 

Στο Σου Κου Family μίλησε σε ζωντανή σύνδεση ο Απόστολος Γκλέτσος, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων-  στις πρόσφατες καταγγελίες από ηθοποιούς για ηθική και σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου.

Ο ίδιος, μιλώντας στον Αντώνη Σρόιτερ παραδέχθηκε πρόσφατα ότι είναι πιθανό σε κάποιες περιπτώσεις να “πάτησε τα όρια του θύτη” κατά το παρελθόν, ζητώντας, μάλιστα, συγγνώμη.  

«Κατ’ αρχήν δεν έχει να κάνει με ανήλικο, ούτε με βιασμό ή κάτι τέτοιο. Έχει να κάνει με την ευκαιρία των καταστάσεων κι αισθάνθηκα ότι κάποια στιγμή μπορεί λόγω του ότι κι εγώ κάποια στιγμή είχα αρχή στα χέρια μου, κάποια κοπέλα που της το πρότεινα να βγήκε μαζί μου γιατί νόμιζε ότι μπορεί διαφορετικά να της έκανα κάποιο κακό.

Ένιωσα την ανάγκη να το πω κι ήθελα να δείξω ότι η συγγνώμη είναι μια λύτρωση για όσους μιλούν δημόσια γιατί κάτι άλλο δεν μπορεί να γίνει.» είπε μεταξύ άλλων.

Με αφορμή την συγγνώμη που ζήτησε ο Πάυλος Χαϊκάλης μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από την Ηλιάνα Αραβή η οποία τον “φωτογράφισε”, ανέφερε:

«Πρέπει οι θύτες να βρίσκουν τα θύματά τους και να δείξουν την ειλικρινή συντριβή τους και να ζητήσουν συγγνώμη. Να βρούνε έναν τρόπο και να πούνε ότι μετάνιωσα για αυτό. Δεν το ξέρω το θέμα, είναι κατακριτέο γιατί εκεί μιλάμε για ανήλικη.»

Παρακολουθήστε το βίντεο από το 2:35΄

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06