search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:49
MENU CLOSE

«Καταπέλτης» ο Στράτος Τζώρτζογλου: «Με αυτά που έκαναν και στην κόλαση να πάνε ο διάολος θα τους διώξει…» (Videos)

13.02.2021 11:17
«Καταπέλτης» ο Στράτος Τζώρτζογλου: «Με αυτά που έκαναν και στην κόλαση να πάνε ο διάολος θα τους διώξει…» (Videos) - Media

 

Για τις ανατριχιαστικές καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τον χώρο του θεάτρου, την εμπειρία του από τον χώρο του θεάτρου και την Φάρμα μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Στράτος Τζώρτζογλου. 

«Ξέσπασε η αρρώστια κι ευτυχώς που ξέσπασε για να φωτιστούν όλοι οι χώροι. Αυτά τα πράγματα θυμίζουν ναζιστική Γερμανία, αυτά που έκαναν οι Ναζί στους Εβραίους, συμβαίνουν τώρα στη χώρα μας. Ο ένας είναι ο Γκέμπελς που έκανε ιδεολογική κακοποίηση, ο άλλος έκανε σεξουαλική κακοποίηση, κι ο άλλος φέρεται να έχει κάνει αυτό που ούτε ο Χίτλερ δεν θα έκανε να βιάζει μικρά παιδιά. Ακόμα και στην κόλαση να πάει κανείς θα του πει ο διάολος “έξω από εδώ, δεν σε θέλω εδώ, είσαι πολύ μαύρος. Κάνω έκκληση οτιδήποτε ξέρουν και να το πουν, να καθαρίσει ο καρκίνος που βασανίζει κόσμο και χαλάνε παιδάκια», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open. 

Όπως είπε ο ίδιος στάθηκε τυχερός καθώς δεν βίωσε σκοτεινές καταστάσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πέρασε δύσκολα. Βίωσε τη ζήλια των συναδέλφων του και υπήρξε περίοδος μάλιστα που κανείς δεν τον έπαιρνε στη δουλειά, εξήγησε.

«Όπου υπάρχει έντονο φως υπάρχει κι έντονο σκοτάδι. Εγώ είχα την ευλογία να συναντηθώ με πολύ πνευματικούς ανθρώπους. Η πρώτη μου συνεργασία ήταν με τον Κάρολο Κουν, μετά ήρθε ο Παντελής Βούλγαρης, ο Θόδωρος Αγγελόπουλος. Πολλοί ένιωσαν τότε να απειλούνται, μετά από αυτές τις δουλειές έμεινα δύο χρόνια άνεργος και πέρασα πολλές δυσκολίες», ανέφερε.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε ευθύς εξαρχής για τον αγνό έρωτα που βιώνει στο πλευρό της Σοφίας Μαριόλα ενώ εξήγησε και τον λόγο που δεν θα βρίσκεται κι εκείνη στο πλευρό του στη «Φάρμα».

«Η Σοφία έχει αναλάβει αρκετά παιδάκια, είναι ψυχολόγος, και είναι τέτοια η αγάπη της στα παιδιά που ήταν δύσκολο να τα αφήσει», είπε.

Ο ηθοποιός δήλωσε θυμωμένος για όσα συμβαίνουν καθώς έχει κι ο ίδιος ένα παιδί 23 χρονών. Παραδέχτηκε δε ότι είχε ακούσει κι ο ίδιος κάποια περιστατικά αλλά δεν ήταν σίγουρος για το τι ήταν αλήθεια και τι όχι γι’ αυτό και δεν έκανε κάποια κίνηση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:39