search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:00
MENU CLOSE

Μέριλιν Μάνσον: Ερευνάται για ενδοοικογενειακή βία

19.02.2021 20:17
Μέριλιν Μάνσον: Ερευνάται για ενδοοικογενειακή βία - Media
 
Στο «μάτι του κυκλώνα» βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο σοκ ρόκερ Μέριλιν Μάνσον, μετά από αποκαλύψεις γυναικών ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση από τον μουσικό.
 
Τώρα, το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι διερευνά καταγγελίες περί ενδοοικογενειακής βίας από τον Μέριλιν Μάνσον.
 
Η ηθοποιός Έβαν Ρέιτσελ Γουντ και άλλες τρεις γυναίκες είχαν καταγγείλει νωρίτερα αυτόν τον μήνα, σε αναρτήσεις τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ο Μάνσον τις είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.
 
Το γραφείο του σερίφη έκανε γνωστό ότι ειδική μονάδα του «ερευνά κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας που εμπλέκουν τον Μπράιαν Γουόρνερ, γνωστό επίσης ως Μέριλιν Μάνσον».
 
«Τα περιστατικά συνέβησαν μεταξύ 2009-2011, όταν ο κ. Γουόρνερ διέμενε στο Δυτικό Χόλιγουντ», σύμφωνα με την ανακοίνωση. Οι εκπρόσωποι του Μάνσον δεν σχολίασαν την ανακοίνωση.
 
Την 1η Φεβρουαρίου, ο Μάνσον είχε γράψει στο Instagram ότι όλες οι ερωτικές σχέσεις του ήταν «απολύτως συναινετικές» και ότι «άλλοι επιλέγουν τώρα να διαστρεβλώσουν το παρελθόν».
 
«Αυτοί οι πρόσφατοι ισχυρισμοί σε βάρος μου αποτελούν απαίσιες διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας», έλεγε.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:57