search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:50
MENU CLOSE

Ποιοι βρίσκονται πίσω από τη Φώφη Γεννηματά – Οι άνθρωποι που συμβουλεύεται 

05.03.2021 10:31
Ποιοι βρίσκονται πίσω από τη Φώφη Γεννηματά - Οι άνθρωποι που συμβουλεύεται  - Media

 

Τόσο στην πανδημία όσο και στα ζητήματα της οικονομίας οι παρεμβάσεις του Κινήματος Αλλαγής έχουν – τουλάχιστον δημοσκοπικά – αγκαλιαστεί από τους πολίτες, με την πρόεδρο Φώφη Γεννηματά να πρωταγωνιστεί σ’ αυτές. Ποιοι είναι οι συνεργάτες και ποιους εμπιστεύεται η Φώφη Γεννηματά;

Το topontiki.gr παρουσιάζει το σκληρό πυρήνα συνεργατών της προέδρου του ΚΙΝΑΛ αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις καθημερινές πολιτικές αποφάσεις του κόμματος.  

Ο σκληρός πυρήνας 

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής καθημερινά συνομιλεί με συνεργάτες της και τους συμβουλεύετε για το πως πρέπει να διαχειριστεί ζητήματα που αφορούν την πανδημία, την οικονομία και την κοινωνική πολιτική. Βασικοί της συνεργάτες και συνομιλητές είναι ο διευθυντής του Πολιτικού της Γραφείου Μανώλης Όθωνας, ο στενός της συνεργάτης Χρήστος Πρωτόπαπας, καθώς και ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Παύλος Χρηστίδης. Οι τρεις τους είναι ο σκληρός πυρήνας γύρω από την Φώφη Γεννηματά. 

Καθημερινή συνομιλητές

Η κ. Γεννηματά έχει δείξει πολλές φορές και εμπιστοσύνη στη νέα γενιά. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης είναι 29 ετών ενώ όταν ανέλαβε γραμματέας ήταν 26. Καθημερινός συνομιλητής της είναι ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ενώ στις καθημερινές επαφές της είναι και ο γραμματέας επικοινωνίας Παναγιώτης Βλάχος, ο γραμματέας οργανωτικού του κόμματος Στέφανος Παραστατίδης, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής ομάδας Δημήτρης Μάντζος

Φυσικά για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το κοινοβουλευτικό έργο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής συνομιλεί με τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλης Κεγκέρογλου. Από τους συνομιλητές της πρόεδρου δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι γυναίκες. Η κ. Γεννηματά εμπιστεύεται την Αναπληρώτρια εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Ζέφη Δημαδάμα, ενώ όσον αφορά τα Ευρωπαϊκά ζητήματα, ακούει και την πρώην Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Συλβάνα Ράπτη. Για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικονομία ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης είναι βασικός συνομιλητής της. 

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση

Το τελευταίο διάστημα η κ. Γεννηματά ασκεί σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας τονίζοντας ότι το δεύτερο κύμα έχει «βγει εκτός ελέγχου», αν και η Ελλάδα καταγράφει την μεγαλύτερη σε διάρκεια καραντίνα σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ. «Εξαντλήσατε την υπομονή των πολιτών και την αντοχή της οικονομίας», ανέφερε και χαρακτήρισε καταστροφικά τα αποτελέσματα των κυβερνητικών αποφάσεων στην οικονομία, στις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, πως με όσα δήλωσε για την πρόοδο του προγράμματος εμβολιασμού, κρύφτηκε από τα λάθη των κυβερνητικών χειρισμών. «Μιλούν τώρα για έξυπνα μέτρα, που εμείς δεν τα είδαμε, μία από τα ίδια είδαμε, ομολογούν την αποτυχία. Όσον αφορά τις εξαγγελίες απίστευτης προχειρότητας και ελαφρότητας για τα SMS τι να πει κανείς. Θα πρέπει να στέλνουμε SMS με GPS και χρονόμετρο!», ανέφερε .

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:46