search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:35
MENU CLOSE

Τουμασάτου – Γεροντιδάκης: Συγκίνηση στο πλατό – «Ήσουν πάντα η “μητέρα” μου» (Video)

05.03.2021 08:34
Τουμασάτου - Γεροντιδάκης: Συγκίνηση στο πλατό - «Ήσουν πάντα η "μητέρα" μου» (Video) - Media

 

Πρεμιέρα έκανε την Πέμπτη η εκπομπή «Φωτογραφία της ζωής μου» της Μαριάννας Τουμασάτου. Πρώτος καλεσμένος της ηθοποιού ήταν ο Γιώργος Γεροντιδάκης και τηλεοπτικός “Μελέτης” από τις Άγριες Μέλισσες.

Από την πρώτη στιγμή της συνάντησής τους στο πλατό, η συγκίνηση ήταν έντονη, καθώς οι δυο τους γνωρίζονται περίπου είκοσι χρόνια με τον ηθοποιό να τονίζει ότι η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που τον στήριξε και τον “αγκάλιασε” κατά το ξεκίνημά του. 

«Ήσουν ο πρώτος άνθρωπος που με αγκάλιασε σε αυτή τη δουλειά. Ήσουν πάντα η μητέρα μου, πάντα θα είσαι στη δουλειά. Έκανα τον γιο σου. Είχα έρθει για αντικατάσταση τότε.

Εδα στα μάτια σου τη μάνα που είσαι για το παιδί σου και ήταν πολύ συγκινητικό αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεις ανθρώπους που, όπως εσύ, θα σε αγαπήσουν.

Ακόμα θυμάμαι την πρώτη παράσταση που είχες έρθει να με δεις. Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια, 21 χρόνια. Είναι πολλά τα χρόνια. Ευτυχώς που ξεκίνησα μαζί σας και δεν κατέληξα αλλού» είπε συγκινημένος ο ηθοποιός, με τη Μαριάννα Τουμασάτου να μην καταφέρνει να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:35