search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:40
MENU CLOSE

Βουλή: «Προανακριτική» ζήτησαν βουλευτές της ΝΔ για την υπόθεση Παππά – Καλογρίτσα

09.03.2021 10:50
Βουλή: «Προανακριτική» ζήτησαν βουλευτές της ΝΔ για την υπόθεση Παππά - Καλογρίτσα - Media

 

Πρόταση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας για «προανακριτική» επιτροπή σχετικά με τις καταγγελίες του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα κατατέθηκε την Τρίτη στη Βουλή.

Η επιτροπή θα συγκροτηθεί με βάση τη δικογραφία που εστάλη στη Βουλή για τις καταγγελίες Καλογρίτσα σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες και αφορά στον Νίκο Παππά.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Φεβρουαρίου διαβιβάστηκε στη Βουλή από το υπουργείο Δικαιοσύνης η δικογραφία που σχετίζεται με τις καταγγελίες του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα για το παρασκήνιο που καθόρισε τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η δικογραφία εστάλη στη Βουλή καθώς ο επιχειρηματίας που έλαβε μέρος στον διαγωνισμό, έχει καταγγείλει στις δικαστικές αρχές τον διαγωνισμό ως στημένο και κατονομάζει ως τον άνθρωπο που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην οργάνωση του τον τότε υπουργό Νίκο Παππά.

ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική: Κίνηση πολιτικής απελπισίας του Μητσοτάκη

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης αφού απέτυχε σε πανδημία και οικονομία αναζητά σωσίβιο σε προανακριτικές».

«Καλό είναι να γνωρίζει ότι κανένας αντιπερισπασμός δε θα καταφέρει να σταματήσει τη κατάρρευση της κυβέρνησής του», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφού απέτυχε παταγωδώς στα κρίσιμα μέτωπα της πανδημίας και της οικονομίας, αναζητά σωσίβιο σε προανακριτικές επιτροπές. Πρόκειται για κίνηση πολιτικής απελπισίας.

Η κυβέρνηση που έχει χειραγωγήσει σχεδόν το σύνολο των ΜΜΕ με κρατικές διαφημιστικές δαπάνες και έχει απαλλάξει τους ιδιοκτήτες καναλιών από την υποχρέωση καταβολής της ετήσιας δόσης, στήνει προανακριτική για να δικάσει τον ΣΥΡΙΖΑ που για πρώτη φορά εφάρμοσε το Σύνταγμα και υποχρέωσε τους καναλάρχες να βάλουν το χέρι στη τσέπη.

Σε κάθε περίπτωση ο κος Μητσοτάκης καλό είναι να γνωρίζει ότι κανένας αντιπερισπασμός δε θα καταφέρει να σταματήσει τη κατάρρευση της κυβέρνησής του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:40