search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:30
MENU CLOSE

Άκης Σκέρτσος: Θα είναι ο επόμενος κυβερνητικός εκπρόσωπος;

11.03.2021 07:24
Άκης Σκέρτσος: Θα είναι ο επόμενος κυβερνητικός εκπρόσωπος;  - Media

 

Παρότι ο Άκης Σκέρτσος θεωρείται σοβαρός, χθες βγήκε σε τηλεοπτικό σταθμό για να κατηγορήσει τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι… συμβάλλει στη διασπορά της πανδημίας με τις διαδηλώσεις και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Ως εκ τούτου, αρκετοί είδαν πίσω από την εμφάνιση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ κάτι πολύ περισσότερο από μία συνέντευξη: βλέπετε, ο Σκέρτσος δεν βγαίνει εύκολα στην τηλεόραση ούτε επιδιώκει τη δημοσιότητα.

Όμως, τούτες τις μέρες που βρίσκεται «υπό δοκιμή» η Αριστοτελία Πελώνη, το όνομα του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ έχει ακουστεί για την κατάληψη της θέσης του κυβερνητικού εκπροσώπου, αν τελικώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης «φοβηθεί» να αφήσει στην ίδια θέση την εκτελούσα χρέη εκπροσώπου Πελώνη.

Σύμφωνα με το matrix24, αρκετοί «γαλάζιοι» σχολίασαν ότι αυτή η φημολογία με την απόφαση Σκέρτσου να δώσει το «παρών» σε μία ημέρα που η κυβέρνηση ήθελε να εξαπολύσει «ομοβροντία» κατά του ΣΥΡΙΖΑ συνδέονται μεταξύ τους. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:29