search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:27
MENU CLOSE

Βρετανία: Ταυτοποιήθηκε η σορός νεαρής γυναίκας – Αστυνομικός κρατείται για απαγωγή και φόνο (Video)

12.03.2021 15:20
Βρετανία: Ταυτοποιήθηκε η σορός νεαρής γυναίκας - Αστυνομικός κρατείται για απαγωγή και φόνο (Video) - Media
 
Δραματική τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης μιας νεαρής γυναίκας, καθώς η αστυνομία εντόπισε σορό που ανήκει σε αυτή και κρατείται αστυνομικός ως ο βασικός ύποπτος.
 
Στις 3 Μαρτίου η 33χρονη Σάρα Έβεραρντ εξαφανίστηκε καθώς επέστρεφε στο σπίτι της στο Μπρίξτον με τα πόδια από οικία φίλου της στο Μπάτερσι του Λονδίνου, γύρω στις 9 το βράδυ. Μόλις η εξαφάνιση έγινε αντιληπτή, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία και απευθύνθηκε στους πολίτες για πληροφορίες δύο μέρες μετά.
 
Τελικά την περασμένη Τετάρτη σε δασώδη περιοχή στο Κεντ εντοπίστηκε το πτώμα μιας γυναίκας και την Παρασκευή η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε ότι η σορός διαπιστώθηκε ότι ανήκει στην Έβεραρντ και ότι ειδοποιήθηκαν οι δικοί της.

Από την περασμένη Τρίτη, η αστυνομία του Λονδίνου έχει θέσει υπό κράτηση έναν αστυνομικό της Μητροπολιτικής αστυνομίας ως ύποπτο για την απαγωγή και δολοφονία της νεαρής γυναίκας, ο οποίος μάλιστα «τραυματίστηκε» λίγο μετά τη σύλληψή του και χρειάστηκε περιποίηση σε νοσοκομείο.
 
Ο αστυνομικός είναι περίπου 40 χρονών, υπηρετεί στο Σώμα Φύλαξης Βουλευτών και Διπλωματών, ενώ μια γυναίκα που θεωρείται ύποπτη για συμμετοχή στην απαγωγή αφέθηκε ελεύθερη ως τα μέσα Απριλίου με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση.
 
Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του εγκλήματος.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:23