search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 05:39
MENU CLOSE

Ελεονώρα Μελέτη: Δεν κρύβει τη δυσαρέσκεια της με τον Alpha

13.03.2021 07:58
eleonora_meleti_main

 

Ο λόγος είναι η αντιμετώπιση και η διαχείριση της εκπομπής της από το τηλεοπτικό κανάλι που συνεργάζεται.

Με την γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια να δείχνει πλέον την ενόχληση της, με την απροειδοποίητη και συνεχή αλλαγή της ώρας μετάδοσης του προγράμματος που έχει ως αποτέλεσμα να την πετυχαίνουν μόνο με ζάπινγκ και αυτό να αποτυπώνεται στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Σε ένα απόσπασμα που προβλήθηκε στη πρωινή «Ευτυχείτε», στο OPEN ακούγεται η ίδια να συνομιλεί με τον συμπαρουσιαστή της Νικόλα Ράπτη στη ραδιοφωνική τους εκπομπή και να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Σήμερα το βράδυ κάποια στιγμή μετά τα μεσάνυχτα, ξημερώματα ενδεχομένως, μέσα στο μαύρο της νύχτας, θα βγει και η εκπομπή μου. Έχω εκπομπή ρε χαζό. Κάθε Τετάρτη, γύρω στη μια, 1 και τέταρτο, δώδεκα, δώδεκα παρά τέταρτο, δώδεκα και μισή. Κάπου εκεί παίζει. Στηθείτε εσείς και κάπου θα την πετύχετε… Εμείς τον κόπο μας τον κάναμε».

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι υπάρχει κόντρα στον σταθμό με αφορμή τους καλεσμένους στα τρία βραδινά talk shows που φιλοξενούνται στη late night ζώνη του καναλιού.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20