search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 14:47
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας «στριμώχνεται» και ομολογεί το έγκλημά του

16.03.2021 07:47
Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας «στριμώχνεται» και ομολογεί το έγκλημά του - Media

 

Η ένταση και οι ανατροπές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στις Άγριες Μέλισσες. Από τη μια η Ελένη παλεύει να κλείσει φυλακή τον Βόσκαρη για όσα πέρασε στα χέρια του και από την άλλη, η Δρόσω και η Ασημίνα οι οποίες πάνε δικαστικά για τον μικρό Σέργιο.

Οι δύο αδελφές είναι έτοιμες να δώσουν, η κάθε μία, τη δική μάχη της για το παιδί, ενώ η Ελένη μάταια προσπαθεί  να τις συνεφέρει.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα συνεχίζουν την προσπάθεια μιας ανέμελης ζωής στο Παρίσι, μέχρι που βρίσκονται αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη είδηση. Η Δρόσω συνεχίζει την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά της, ρίχνοντας μια «βόμβα» στο χωριό

Η σύλληψη της Χατζίδου αλλάζει τις ισορροπίες και η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Βόσκαρης θα χρησιμοποιήσει τη μαρτυρία της προς όφελός του. Ο Δούκας συμπαραστέκεται στη Δόμνα που φιλοξενείται στο σπίτι των Σεβαστών για τον θάνατο του Σωκράτη, αλλά η Μυρσίνη έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει.

Ο Δούκας αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Ανέτ το θανάσιμο μυστικό του για τον Σωκράτη, ζητώντας τη βοήθειά της, την ώρα που ο Μελέτης, η Μυρσίνη αλλά και η Αστυνομία ρίχνουν πάνω του τα φώτα για τη σχέση του με το θύμα.

Πώς θα αντιδράσει η Ανέτ;

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 14:47