search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 06:26
MENU CLOSE

Διαζύγιο Τζολί – Πιτ: Ο 19χρονος γιος τους καταθέτει κατά του πατέρα του

19.03.2021 13:25
jolie-pitt-new

Η δικαστική διαμάχη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ για την κηδεμονία των ανήλικων παιδιών τους συνεχίζεται με τον γιο τους, Μάντοξ να παίζει ενεργό ρόλο στη μεταξύ τους κόντρα.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλέιται το Us Weekly, o 19χρονος φοιτητής έχει ήδη καταθέσει κατά του πατέρα του ως ενήλικος για την κηδεμονία των αδελφών του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο Μάντοξ επιθυμεί να αλλάξει το επώνυμό του, ώστε να “κόψει” κάθε σύνδεση με τον πατέρα του.

Ήδη, «δε χρησιμοποιεί το “Πιτ” στα έγγραφα που δεν είναι νομικά και επιλέγει σκέτο το “Τζολί”» αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή του site. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι η απόφαση αυτή δε βρίσκει σύμφωνη τη μητέρα του.

Υπενθυμίζεται ότι η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε πρόσφατα νέα έγγραφα κατά του πρώην συζύγου της στο δικαστήριο, κατηγορώντας τον 57χρονο για ενδοοικογενειακή βία.

Photo by Georges Biard on CC

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19