search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 05:04
MENU CLOSE

Σοφία Κορμά: Η συμπαρουσιάστρια του Νίκου Αλιάγα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

19.03.2021 15:32
korma_new

Μια αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας θα βρεθεί στο πλευρό του Νίκου Αλιάγα ως συμπαρουσιάστρια της λαμπρής εκδήλωσης – παρέλασης για τα 200 χρόνια από την κήρυξη της Επανάστασης του 1821.

Όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Αλιάγας, που ζει και εργάζεται μόνιμα στο Παρίσι, θα είναι ο βασικός παρουσιαστής της τηλεοπτικής μετάδοσης της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, για την οποία έχουν προσκληθεί και θα παρευρεθούν στη χώρα μας ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα από τη Βρετανία, ενώ την Πέμπτη επιβεβαίωσε την παρουσία του και ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν, με τη συζύγό του, Βλαντλένα.

Συμπαρουσιάστρια του Αλιάγα, θα είναι η Σοφία Κορμά, που υπηρετεί στην Διεύθυνση Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, με καταγωγή από την Καλαμάτα και σπουδές στην ΑΣΟΕΕ, παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια την εκπομπή «Αρετή και Τόλμη» στην κρατική τηλεόραση.

Πηγή φωτο: Facebook

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06