search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:12
MENU CLOSE

Τροχαίο στην Βουλή: Βίντεο-ντοκουμέντο από την στιγμή της σύγκρουσης

19.03.2021 08:48
troxaio_vouli_new

Βίντεο-ντοκουμέντο, από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, στο οποίο έχει καταγραφεί η σύγκρουση που κόστισε τη ζωή στον 23χρονο Ιάσωνα έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο ήρθε στο φως της δημοσιότητας

Στο βίντεο φαίνεται το μαύρο αυτοκίνητο της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννης να έχει σταματήσει επί της Β. Σοφίας για να στρίψει και να μπει στη Βουλή. Την ώρα που ο επερχόμενος οδηγός ταξί φέρεται να δίνει προτεραιότητα στο όχημα να εισέλθει στο χώρο του κοινοβουλίου, ο 23χρονος έχοντας πάντα πράσινο δεν το αντιλαμβάνεται και με φόρα πέφτει στο πίσω μέρος του οχήματος.

Από τη σύγκρουση, φαίνεται να εκσφενδονίζεται αρκετά μέτρα μακριά, με την πρόσκρουση να του κοστίζει τελικά τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια και φίλους.

Παράλληλα φαίνεται ότι εκείνη την ώρα, δεν υπάρχει κάποιος τροχονόμος για να ρυθμίζει την κυκλοφορία.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι η οικογένεια του 23χρονου προχώρησε στην δωρεά των οργάνων του κι έδωσε ζωή σε αρκετούς συμπολίτες μας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:12