search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05.09.2025 13:58
MENU CLOSE

Τροχαίο – Βουλή: Η απάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου στην κριτική που δέχτηκε (Video)

22.03.2021 14:03
tatiana-stefanidoy-new

Απάντηση σε όσους την κατέκριναν για την τοποθέτησή της στο δυστύχημα που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες έξω από τη Βουλή με τραγική συνέπεια τον θάνατο του 23χρονου Ιάσονα, έδωσε η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δείχνοντας το βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης είχε αναφερθεί στην ταχύτητα με την οποία οδηγούσε ο άτυχος νεαρός, παρά το γεγονός ότι είχε προηγηθεί παρανομία από το υπηρεσιακό όχημα έξω από τη Βουλή.

Το πρωί της Δευτέρας, η Τατιάνα Στεφανίδου υποστήριξε ότι στην εκπομπή της καταγγέλθηκε από την πρώτη στιγμή η παρανομία του υπηρεσιακού οχήματος, ενώ απευθυνόμενη σε όσους την κατέκριναν, έκανε λόγο για “διάθεση ανθρωποφαγίας, διαστρέβλωσης της αλήθειας και στοχοποίησης”.

Αναλυτικά η τοποθέτησή της

«Αυτό που είδατε είναι όλη η αλήθεια, είναι οι αποκαλύψεις και το ρεπορτάζ της εκπομπής μας από την πρώτη ημέρα του τροχαίου. Όταν εμείς καταγγείλαμε από την πρώτη στιγμή την παρανομία του υπηρεσιακού οχήματος, δεν υπήρχε το βίντεο.

Από το ρεπορτάζ το καταγγείλαμε, από το ρεπορτάζ το αποκαλύψαμε. Και θέλω να πω το εξής: Τρεις ολόκληρες ημέρες ασταμάτητα, προσπαθήσαμε να καταγγείλουμε τις εγκληματικές συμπεριφορές εκεί.

Στηλιτεύσαμε την εγκληματική συμπεριφορά του οδηγού του υπηρεσιακού, θέλω να ρωτήσω εσάς τους νοήμονες ανθρώπους, υπάρχει περίπτωση ένας δημοσιογράφος την τέταρτη ημέρα να βγει ξαφνικά και όσα υποστήριζε κάθε μέρα με αποκαλύψεις και ρεπορτάζ να αποφασίσει να τα ανατρέψει πλήρως;

Ειλικρινά, είναι πολύ σαφές αυτό που είπαμε και αυτό που λέμε κάθε μέρα. Κάποιοι λοιπόν στοχοποιώντας, με διάθεση ανθρωποφαγίας, με διάθεση κυρίως διαστρέβλωσης της αλήθειας στα social media, όχι σε επίσημα ΜΜΕ με κύρος, πήρανε μία φράση μου όσον αφορά στην ταχύτητα του βίντεο και πήραν το δικό μου άγχος, μήπως προβάλλουμε ένα βίντεο που εμείς δεν έχουμε ελέγξει που η ταχύτητα του βίντεο είναι πιο γρήγορη από την πραγματική. Του βίντεο. Κράτησα επιφυλάξεις για το βίντεο, για να προστατέψω το παιδί.

Και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ταχύτητα του πρώτου πρώτου βίντεο ήταν πιο γρήγορη. Κάποιοι με στόχευση πήραν τα όσα είπα, και έγραψαν: “Κοιτάξτε η Στεφανίδου λέει ότι φταίει το παιδί”.

Εσείς που ξέρετε την αλήθεια, σας καλώ  λοιπόν να κοινοποιήσετε την αλήθεια, το βίντεο της αλήθειας και όχι το βίντεο της στοχοποίησης, της ανθρωποφαγίας και της διαστρέβλωσης…» είπε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05.09.2025 13:58