search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:50
MENU CLOSE

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Μου έχει τύχει σεξουαλική παρενόχληση – Έφυγα τρέχοντας» (Videos)

23.03.2021 10:13
katerina-papoytsaki-new

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ αναφέρθηκε και στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου.

“Μου έχει τύχει σεξουαλική παρενόχληση – Έφυγα τρέχοντας”

«Υπήρχαν σαν ψίθυροι και σαν φήμες αλλά όχι σε τέτοια έκταση. Μου έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση, στην αρχή της καριέρας μου δυο φορές σε κάστινγκ για ταινία και έφυγα τρέχοντας. Ήμουν τυχερή θα μπορούσε να ήταν χειρότερο. Είναι αδιανόητο. Στηρίζουμε όλους τους άντρες τις γυναίκες και τα… παιδιά. Είμαστε όλοι μαζί» είπε αναφορικά με τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως τον τελευταίο καιρό.

“Αρρώστησα με τα σχόλια μετά το έργο που υποδύθηκα την Αλίκη”

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε και στην εποχή που υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μια περίοδο που όπως περιγράφει η ίδια ήταν πολύ δύσκολη, καθώς τις θετικές αρχικά κριτικές διαδέχθηκαν τα αρνητικά σχόλια.  «Ήταν περίεργα με το σήριαλ για την Αλίκη… Τα πρώτα γυρίσματα ήταν πολύ καλά. Όλα τα πόστα στο σήριαλ είχαν κάποιο ζήτημα. Ίσως ήταν πολύ νωρίς να γίνει το σήριαλ πιστεύω. Κοντά στο θάνατό της. Οποιαδήποτε κι αν είχε υποδυθεί την Αλίκη δεν θα περνούσε καλά. Δούλεψα πάρα πολύ έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Τότε όμως αρρώστησα. Είμαι πολύ ευαίσθητη. Θέλω να είμαι αγαπητή και αρεστή. Ζορίστηκα πάρα πολύ. Με πληγώνει η αρνητική κριτική αν γίνεται με τρόπο που είναι κακεντρεχής» είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενη στον Θανάσση Βέγγο, η Κατερίνα Παπουτσάκη δε μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Είχα τρελαθεί παίζοντας μαζί του. Ήταν πολύ γλυκός και υποστηρικτικός άνθρωπος. Με ήθος. Ήταν άψογος μαζί μου. Αληθινός, καλός άνθρωπος. Συγκινήθηκα γιατί ήταν και το τελευταίο του γύρισμα αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά.





google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:48