search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:33
MENU CLOSE

Προσοχή: Τι πρέπει να κάνετε αν έχετε τηλέφωνο Android και «κολλάν» εφαρμογές

23.03.2021 20:06
android_generic

Τις τελευταίες ώρες οι κάτοχοι smartphones με λειτουργικό Android παρατηρούν προβλήματα στη λειτουργία των συσκευών τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αναφορές σε chat rooms και διεθνή ΜΜΕ, στα Android smartphones πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν από τα ξημερώματα προβλήματα με πολλές εφαρμογές (π.χ. Gmail), λαμβάνοντας ειδοποιήσεις που τους ενημερώνουν ότι σταμάτησαν ξαφνικά να λειτουργούν.

Σύμφωνα με την Google, το πρόβλημα οφείλεται στην αυτόματη αναβάθμιση του Android System Webview, μιας εφαρμογής συστήματος η οποία επιτρέπει το άνοιγμα παραθύρου browser εντός των εφαρμογών (π.χ. όταν ανοίγει ένα link από το Facebook, ο χρήστης βλέπει την ιστοσελίδα κατευθείαν από την εφαρμογή).

Η Google ανακοίνωσε ότι ελέγχει το πρόβλημα και προσπαθεί να το επιλύσει, ωστοσο, μια πιο πρόχειρη λύση είναι ο χρήστης να πραγματοποιήσει απεγκατάσταση των updates του WebView μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις της συσκευής του, μετά στην ενότητα Apps, μετά στην εφαρμογή Android System WebView και τέλος επιλέγοντας «Uninstall Updates».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:32