search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:05
MENU CLOSE

Στο δείπνο της ΠτΔ ο Νίκος Αλιάγας – Με ποια ιδιότητα;

25.03.2021 11:20
nikos_aliagas_new

Απορία έχει προκαλέσει η παρουσία του ομογενούς παρουσιαστή Νίκου Αλιάγα στο επίσημο δείπνο της προεδρίας της Δημοκρατίας προς τιμήν των ξένων προσκεκλημένων για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.

Κι αυτό διότι ακολουθήθηκε αυστηρό πρωτόκολλο λόγω της πανδημίας, με αποτέλεσμα να μην προσκληθούν υπουργοί, αλλά και μια σειρά θεσμικοί παράγοντες. Ακόμη και η απουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου σχολιάστηκε – αν και δεν είναι γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους δεν κάθισε στο δείπνο. Ωστόσο και ανεξάρτητα από αυτό η παρουσία του δημοσιογράφου ξένισε, διότι δεν το δικαιολογεί καμιά του ιδιότητα, αποκλείοντας την ίδια ώρα άλλους θεσμικούς παράγοντες.

Ακόμη όμως και η συνέντευξη του Γάλλου προέδρου Μακρόν που εξασφάλισε για την ΕΡΤ δεν εξηγεί την παρουσία του στο δείπνο της προέδρου της Δημοκρατίας που οφείλει κάποιες εξηγήσεις για τις απουσίες και τις παρουσίες.

Πηγή: enimerosi24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44