search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:38
MENU CLOSE

Ατυχής δήλωση Παπαευαγγέλου: Μικρό το ποσοστό που χάνει τη ζωή του εκτός ΜΕΘ, στο 20% (Video)

26.03.2021 23:42
papaevaggelou_new

Μια ατυχή -τουλάχιστον- δήλωση έκανε η Βάνα Παπαευαγγέλου στη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Όταν ρωτήθηκε για τις καταγγελίες περί ασθενών με COVID-19 που πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ, η κ. Παπαευαγγέλου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Προφανώς υπάρχουν και θάνατοι εκτός ΜΕΘ. Πάντα υπήρχαν θάνατοι εκτός ΜΕΘ, είναι πολύ μικρό το ποσοστό των ασθενών που χάνουν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ, πολύ μικρό, 20% νομίζω».

Σχολιάζοντας τη δήλωση αυτή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Κυρία Παπαευαγγέλου! Παραιτηθείτε και από την επιτροπή και από καθηγήτρια. Δε σας αξίζει ούτε η θέση ούτε ο τίτλος! Από πού και ως πού είναι λογικό και ανεκτό να πεθαίνει ο 1 στους 5 εκτός ΜΕΘ;

Σε ποιο βιβλίο Ιατρικής είναι αυτό γραμμένο; Σε ποιο αξιακό κώδικα, πέραν των ναζί, υπάρχει αυτή η αντίληψη;

Όταν ο “επιστήμονας” προσπαθεί να δικαιολογήσει την ανυπαρξία προετοιμασίας του ΕΣΥ από την κυβέρνηση Μητσοτακη, τελικά κατεβαίνει όλα τα σκαλοπάτια του επιστημονικού εξευτελισμού και βασικά της ανθρωπιάς!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10