search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:17
MENU CLOSE

Εξαδάκτυλος: Η κατάσταση δεν επιτρέπει καμία χαλάρωση μέχρι τις 12 Απριλίου (Video)

29.03.2021 11:03
athina_new

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να υπάρξει η οποιαδήποτε χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων πριν τις 12 Απριλίου εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

«Είναι δύσκολες οι επόμενες 10 μέρες. Αν επιβαρύνουμε την επιδημιολογική κατάσταση, θα υπονομεύσουμε τις δραστηριότητες του καλοκαιριού. Ακόμα δεν είδαμε την επιπέδωση και την σταθεροποίηση που θέλουμε. Να μην υπάρξει καμία χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων μέχρι τις 12 Απριλίου» σημείωσε,

Όπως τόνισε μιλώντας στο MEGA, τυχόν άνοιγμα των δραστηριοτήτων νωρίτερα θα ήταν επικίνδυνο.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη, ότι θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα «στις δραστηριότητες που φέρνουν εισόδημα στο σπίτι» προκρίνοντας την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου, από αυτή των σχολείων.

«Για τα σχολεία υπάρχει ένα υποκατάστατο ανεπαρκές, ενώ για την κλειστή επιχείρηση δεν υπάρχει υποκατάστατο» ανέφερε, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει δραστηριότητα που να είναι απολύτως ασφαλής.

Τόνισε δε, ότι το γεγονός πως τώρα το επιδημιολογικό φορτίο στην Θεσσαλονίκη ανεβαίνει και στην Αθήνα σταθεροποιείται οφείλεται στα σχολεία.

«Στην Θεσσαλονίκη έκλεισαν μερικές εβδομάδες μετά την Αττική τα σχολεία», σχολίασε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:16