search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:06
MENU CLOSE

Σκληρή επίθεση Ουγγαρέζου στη Σπυροπούλου μέσα από το πρωινό

30.03.2021 19:00
Ouggarezos-Spyropoulou

Ο παρουσιαστής μίλησε με σκληρά λόγια για την απόφαση της «Queen Dina» να πάει ταξίδι στο Κάϊρο της Αιγύπτου μαζί με τον σύντροφό της, με αφορμή τα γενέθλιά του επιχειρηματία που ήταν πριν από λίγες ημέρες, εν μέσω πανδημίας.

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφερόμενος στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ότι πάρα το γεγονός ότι τα ταξίδια στο εξωτερικό δεν απαγορεύονται εκείνη άδραξε την ευκαιρία να προβάλει το ταξίδι της, με τον αγαπημένο της και τον ερωτά της για εκείνον στην Αίγυπτο σχολιάζοντας πως: «και πριν τον έρωτα ήταν και πάλι αναίσθητη. Ο έρωτας έκανε αναίσθητη τη Σπυροπούλου; Αναίσθητη ήταν πάντα! […] Άλλο κρυφά, άλλο διακριτικά. Δεν είπαμε να κρυφτεί, είπαμε να μην τα φωνάζει όταν ο άλλος δεν μπορεί να πάει μέχρι απέναντι χωρίς να στείλει μήνυμα».

Ωστόσο επίσης έντονες ήταν και οι αντιδράσεις των ακόλουθων της στο instagram λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να τους απαντήσει μέσα από μια ανάρτηση της, καθώς έδειξε το τεστ κορονοϊού και έγραψε ότι «για να μην το έχετε και άγχος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:05