search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:23
MENU CLOSE

Εξαδάκτυλος: Θα ανοίξει το λιανεμπόριο, μικρότερος ο κίνδυνος

31.03.2021 15:54
exadaktylos_new

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το lockdown και τη σταδιακή χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ειδικοί προσανατολίζονται στο να δώσουν το «πράσινο φως» για την επανέναρξη της λειτουργίας των καταστημάτων λιανικού εμπορίου, ωστόσο, όσο η επιτροπή συνεδριάζει τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

Πάντως, σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο πρόεδρος του ΠΙΣ Αθανάσιος Εξαδάκτυλος συμμετέχοντας στη συνέντευξη Τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών με θέμα το λιανεμπόριο και αφού νωρίτερα βρισκόταν στη συνεδρίαση της επιτροπής για τον κορωνοϊό δήλωσε σχετικά:

«Νομίζω ότι εφόσον επικρατήσει μια άλλη αντίληψη, που φαίνεται ότι επικρατεί, σύντομα θα μπορέσουμε να αγοράσουμε παπούτσια και είδη που μέχρι τώρα παραλαμβάνουμε από κούριερ. Το λιανεμπόριο μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ουσιώδη επιβάρυνση στην επιδημιολογική κατάσταση.

Δεν είναι ακίνδυνο, όμως έχει μικρότερο κίνδυνο. Το να έχουμε ανοιχτά τα μικρά μαγαζιά με ρυθμίσεις που να αποκλείουν τον συνωστισμό στους εμπορικούς δρόμους θα βοηθήσει πολίτες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:12