ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 05:10
MENU CLOSE

Σάρον Στόουν: Πώς πλήρωσε το μισθό του Λεονάρντο ντι Κάπριο στην ταινία «The Quick and the Dead»

31.03.2021 17:41

Μυθιστορηματικό χαρακτήρα έχει η βιογραφία της Σάρον Στόουν, «The Beauty of Living Twice» η οποία κυκλοφόρησε την Τρίτη και αποκαλύπτει απίστευτες ιστορίες που η μεγάλη ηθοποιός έζησε στο Χόλιγουντ.

«Αυτός ο μικρός, ονόματι Λεονάρντο ντι Κάπριο ήταν ο μοναδικός που πέτυχε στις οντισιόν, κατά τη γνώμη μου: ήταν ο μόνος που ήλθε και έκλαψε, παρακαλώντας τον πατέρα του να τον αγαπήσει, καθώς πέθαινε στην συγκεκριμένη σκηνή», γράφει η Στόουν που ήταν και συμπαραγωγός της ταινίας.

Μάχη για τους συντελεστές

Ωστόσο, το στούντιο που τη γύριζε δεν ήθελε τον «μικρό»: «Γιατί έναν άγνωστο, Σάρον, γιατί πάντα πυροβολείς τα πόδια σου, μου έλεγαν τα στελέχη», λέει η ηθοποιός. «Το στούντιο μου είπε ότι αν τον θέλω τόσο πολύ, τότε θα έπρεπε να του πληρώσω εγώ το μισθό, όπερ και εγένετο».

Για την ίδια ταινία, η Στόουν έδωσε «μάχη» και για τον σκηνοθέτη Σαμ Ράιμι, ο οποίος προερχόταν από τον ανεξάρτητο κινηματογράφο τρόμου. Τελικά, για να πείσει το στούντιο, η Στόουν είπε στα στελέχη ότι ο Ράιμι θα δούλευε στην ταινία σχεδόν δωρεάν.

Για την ιστορία, η ταινία δεν πήγε καλά εισπρακτικά, ωστόσο, θεωρείται από τα καλύτερα μοντέρνα γουέστερν, τα οποία υποσκάπτουν τα κλισέ του είδους. Όσον για τους δύο συντελεστές, ο ντι Κάπριο είναι σήμερα ένα από τα κορυφαία ονόματα στο Χόλιγουντ, ενώ ο Ράιμι έχει στο ενεργητικό του τεράστιες επιτυχίες στο σινεμά («Spiderman») και την τηλεόραση («Ηρακλής», «Ζίνα»).

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16
Exit mobile version