search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:52
MENU CLOSE

Ελεύθερες διαδημοτικές μετακινήσεις: «Πιάνουν την Άνοιξη» σε πάρκα και παραλίες οι Αθηναίοι (Photos)

03.04.2021 16:09
skopeytirio_kaisarianis_new

Στα πάρκα καθώς και στο παραλιακό μέτωπο της πρωτεύουσας και του Πειραιά βγήκαν οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου, εκμεταλλευόμενοι τον ανοιξιάτικο καιρό και την απελευθέρωση, μετά από εβδομάδες, των διαδημοτικών μετακινήσεων για λόγους άθλησης και αναψυχής.

Στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, όπου μάλιστα μουσικοί – μέλη του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου πραγματοποίησαν μουσική συναυλία διαμαρτυρίας, στην παραλία της Φρεαττύδας, όπως και στο Φάληρο, τη Γλυφάδα, το πάρκο Ελευθερίας, το Πεδίον του Άρεως και αλλού, η κατεύθυνση για παραμονή κατά το δυνατόν περισσότερο σε εξωτερικούς χώρους, με τήρηση των μέτρων προστασίας, «αγκαλιάστηκε» από τους κατοίκους του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Δείτε φωτογραφίες:

Πέραμα: «Μπλόκο» στο πέρασμα προς Σαλαμίνα

Σημειώνεται ότι να πραγματοποιήσουν αναστροφή και να επιστρέψουν προς Πειραιά και Αθήνα αναγκάστηκαν όσοι πολίτες επιχείρησαν να κατευθυνθούν προς τη Σαλαμίνα, μέσω του πορθμείου του Περάματος.

Και αυτό γιατί η απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων εντός Περιφέρειας Αττικής δεν περιλαμβάνει τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Τροιζήνα, που βρίσκεται γεωγραφικά στην Πελοπόννησο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:50