search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:46
MENU CLOSE

Μπόρις Τζόνσον: «Πρόωρη» η απόφαση για τα ταξίδια Βρετανών στο εξωτερικό

05.04.2021 19:40
Προκλητική συνέντευξη Τζόνσον: Τα Γλυπτά του Παρθενώνα δεν θα επιστρέψουν ποτέ στην Ελλάδα - Media

Η κυβέρνηση της Βρετανίας σημείωσε τη Δευτέρα πως η απόφαση για το εάν οι πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου θα μπορούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό είναι ακόμα πρόωρη.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον «λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση με τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού και την αποδοτικότητα των εμβολίων κατά της νόσου, θα επιβεβαιώσουμε εν καιρώ το εάν οι πτήσεις προς το εξωτερικό θα μπορούν να επανεκκινήσουν από τις 17 Μαΐου ή το εάν θα χρειαστεί να παρατείνουμε το απαγορευτικό των πτήσεων».

Ακόμα, ο Τζόνσον είπε πως ο οδικός χάρτης που έχει καταρτιστεί, για επαναλειτουργία ορισμένων δραστηριοτήτων σε εξωτερικούς χώρους στην Αγγλία από την ερχόμενη Δευτέρα, 12 Απριλίου, προχωρά κανονικά και σύμφωνα με το σχεδιασμό της κυβέρνησης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:31