search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:36
MENU CLOSE

Κατερίνα Ζαρίφη: Θα ξαναδούλευα σίγουρα με την Ελένη Μενεγάκη (Video)

10.04.2021 13:16
zarifi_menegaki

Για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση, για το αν θα είναι μαζί της στο νέο ξεκίνημα στο Mega και για το αν έχουν επικοινωνήσει μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Το κορίτσι μου επιστρέφει. Εγώ έχω μεγάλη χαρά που επιστρέφει και μάλιστα στο Mega που είμαι και γω αυτές τις μέρες… είδες λέω αυτές τις μέρες γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου έρθει. Και εντάξει, το’ χε πει νομίζω και στην αποχώρησή της, ότι παίρνω την παύση μου. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ακόμη πολύ πράμα να δώσει η Ελένη. Διαθέτει σταριλίκι που ακόμη ενδιαφέρει τον κόσμο», ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη.

»Εγώ εντάξει αγαπώ. Τώρα θα μου πεις έχεις υπογράψει; Θα είσαι; Πού να ξέρω» και εξήγησε πως δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με την Ελένη Μενεγάκη για τη νέα της εκπομπή.

Χαρακτήρισε υπέροχα τα 12 χρόνια της συνεργασίας τους, κάνοντας λόγο για οικογένεια, και είπε πως θα ξαναδούλευε σίγουρα μαζί της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:36