search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:42
MENU CLOSE

Μένει στον ΣΚΑΪ ο Καµπουράκης – Τα σχέδια του σταθμού για τη νέα σεζόν

13.04.2021 09:25
kampourakis_new

Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Δημήτρη Καμπουράκη με τον ΣΚΑΪ κατόπιν ενεργοποίησης της σχετικής option.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που, εκτός της συνέχισης της παρουσίας του έμπειρου δημοσιογράφου στην πρωινή ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού τα Σαββατοκύριακα, σηματοδοτεί και το τέλος της προσπάθειας του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Open, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, να τον προσεγγίσει ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν για λογαριασμό του καναλιού της Παιανίας.

Παρεμπιπτόντως, η ανανέωση Καμπουράκη για ακόμη μία τηλεοπτική σεζόν δίνει «φιλί ζωής» στον Ακη Παυλόπουλο, καθώς σύμφωνα με το media.gr ο Χρ. Παναγιωτόπουλος προτιμούσε ξεκάθαρα τον συνοδοιπόρο του στο παλαιό Mega.

Την ίδια στιγμή, στο Νέο Φάληρο υπάρχουν έντονες ζυμώσεις για τη νέα χρονιά με φόντο την ενίσχυση της ενημέρωσης, αλλά και την επαναφορά της απογευματινής ζώνης στα νούμερα προηγούμενων ετών, αφού οι τελευταίοι κύκλοι του «My Style Rocks», η νέα εκπομπή της Δούκισσας Νομικού, αλλά και το καθημερινό «House of Fame» δεν έφεραν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να συνδυαστεί αυτή η διπλή στόχευση, έχει πέσει στο τραπέζι της Εύης Κουτσαυτάκη η ιδέα λανσαρίσματος ενός ενημερωτικού μεσημεριανού μαγκαζίνο σε καθημερινή βάση, στα πρότυπα των αντίστοιχων που προέβαλλε το κανάλι σε προηγούμενες σεζόν.

Οι υπέρμαχοι της επιλογής αυτής θεωρούν ότι μια τέτοια κίνηση θα ενισχύσει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τα νούμερα του οποίου αποτελούν αντικείμενο μελέτης στο Νέο Φάληρο εξαιτίας του χαμηλού leadin από το «House of Fame» και την επιδρομή των «Ράδιο Αρβύλα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42