search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.10.2025 19:11
MENU CLOSE

Απίστευτες εικόνες σε πτήση: Μαλλιοτράβηγμα για τις… χειραποσκευές

14.04.2021 18:56
ptisi-tinisia

Πέντε ώρες διήρκεσε η καθυστέρηση της απογείωσης ενός αεροσκάφους στην Κωνσταντινούπολη, όταν ξέσπασε άγριος καβγάς ανάμεσα σε επιβάτες για τους χώρους αποθήκευσης των χειραποσκευών πάνω από τα καθίσματα.

Το περιστατικό συνέβη σε πτήση των τυνησιακών αερογραμμών «Tunisair».

Ένας άνδρας διαπληκτίστηκε με μία γυναίκα, βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να τραβάει από τα μαλλιά την κοπέλα. Στη συνέχεια την γρονθοκόπησε.

Το  βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, δείχνει τον άντρα να τραβάει τα μαλλιά της γυναίκας και να τη σέρνει προτού της ρίξει μια μπουνιά.

Οι τυνησιακές αερογραμμές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό που σημειώθηκε στις 10 Απριλίου.

Ο άγριος τσακωμός ξέσπασε λίγο πριν την απογείωση του αεροπλάνου με προορισμό το Διεθνές Αεροδρόμιο Τύνιδας-Καρχηδόνας στην Τυνησία.

Όταν άρχισε το μαλλιοτράβηγμα, ένας αεροσυνοδός έσπευσε να τους χωρίσει, δίχως αποτέλεσμα καθώς στον καυγά συμμετείχαν και άλλοι επιβάτες.

Το βίντεο δείχνει επίσης δύο γυναίκες να σπρώχνουν και να χτυπούν η μία την άλλη.

Στο τέλος του βίντεο, οι επιβάτες στέκονται όρθιοι στο διάδρομο του αεροπλάνου -ορισμένοι με κατεβασμένες τις μάσκες- και πολλοί φωνάζουν ο ένας στον άλλο, σύμφωνα με τον ιστότοπο «Business News».

Ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας Tunisair επιβεβαίωσε ότι το πλήρωμα ζήτησε την βοήθεια των ανδρών ασφαλείας για να ηρεμήσει τα πνεύματα πριν την απογείωση του αεροπλάνου από την Κωνσταντινούπολη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.10.2025 19:10