Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μεγάλες ανατροπές θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στις Άγριες Μέλισσες στα επόμενα επεισόδια.
Ο Δούκας προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του και να επιβεβαιώσει όσα του είπε o Μιλτιάδης, ενώ τα μέλη του Συνεταιρισμού συγκρούονται έντονα με τον Νικηφόρο, τόσο που ο Κωνσταντής αναγκάζεται να τον υπερασπιστεί, προκειμένου να τον γλιτώσει.
Μάλιστα, παρά τη δικαστική απόφαση ο Νικηφόρος δεν επιτρέπει στον Σέργιο να επισκεφτεί τη μητέρα του. Η Ασημίνα, όμως, ορθώνει το ανάστημά της και πάει η ίδια στο σπίτι των Σεβαστών.
Ο Γραμματικός προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους που η Πηνελόπη αποφάσισε να χωρίσουν, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να γυρίσει στο σπίτι της.
Από την άλλη, ο Κωνσταντής φοβάται για τη Δρόσω, αλλά ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει όσα έμαθε για εκείνη
Η μέρα του γάμου για τον Προύσαλη και τη Ρίζω φτάνει . Όλο το χωριό είναι δίπλα τους!
Όλοι εκτός από τον Δούκα που, για ακόμα μια φορά, περνά τα όρια του νόμου…
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.