search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:57
MENU CLOSE

Επίθεση με καυστικό υγρό στην έγκυο στην Κυψέλη: Παιδικός φίλος του θύματος ο δράστης (Video)

16.04.2021 17:35
astynomia-new

Κατονόμασε στους αστυνομικούς τον δράστη της επίθεσης εναντίον της με καυστικό υγρό, η 25χρονη έγκυος, στην Κυψέλη. Η κοπέλα σύμφωνα με πληροφορίες είπε ότι ο δράστης είναι γνωστός της και πρόκειται για παιδικό της φίλο.


Αρχικά η ίδια είχε πει στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε το δράστη αλλά μετά ανακάλεσε και τώρα κατονόμασε έναν παιδικό της φίλο ο οποίος ήθελε να κάνει κακό σε εκείνη και την οικογένεια της (όπως είπε), και της έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο.


«Πήγα στο φαρμακείο με μια φίλη μου. Με είδε και μου ζήτησε να πάμε πιο πέρα να μιλήσουμε. Με τον δράστη είμαστε παιδικοί φίλοι. Ήθελε να καταστρέψει εμένα και την οικογένειά μου. Προσπάθησε να με σκοτώσει. Επιθυμώ την ποινική του δίωξη», ανέφερε η 25χρονη στην συμπληρωματική της κατάθεση.

Φωτό: Αρχείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:55