search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:08
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: «Τελειώνει» δύο φρέσκες σειρές

18.04.2021 14:31
ant1

Δυσάρεστη εξέλιξη για τους συντελεστές των δύο φρέσκων και αγαπημένων σειρών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο ΑΝΤ1 φέρεται να έχει ενημερώσει τους συντελεστές των σειρών «Παρουσιάστε!» και «Η Φαμίλια» πως δεν θα συνεχίσουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με νέους κύκλους επεισοδίων.

Ο σταθμός του Αμαρουσίου έχει αποφασίσει να επενδύσει περισσότερο στα ριάλιτι προγράμματα που θεωρείται πως φέρνουν… σίγουρα νούμερα τηλεθέασης, καθώς ο ανταγωνισμός πλέον είναι τεράστιος.

Η αλήθεια είναι πως οι συγκεκριμένες σειρές δεν κατάφεραν να χαρίσουν στον σταθμό του Αμαρουσίου τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης τα οποία περίμενε.

Την ίδια ώρα, το κανάλι αναζητά όχι ένα αλλά πολλά περισσότερα νέα ριάλιτι προκειμένου να τα εντάξει στο πρόγραμμά του, τα οποία όμως θα μελετηθούν πολύ πριν λανσαριστούν.

Ένα εξ’ αυτών, το «I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here!», το οποίο αν τελικά μεταδοθεί μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 θα προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις λόγω της σκληρότητάς του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:07