search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:47
MENU CLOSE

Downton Abbey: Έρχεται δεύτερη ταινία τα φετινά Χριστούγεννα – Και με Μάγκι Σμιθ

19.04.2021 21:51
Maggie-Smith

Μια νέα ταινία βασισμένη στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Downton Abbey του Τζούλιαν Φέλοους φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα του 2021.

Το κάστ της ταινίας, που δεν έχει ακόμα τίτλο και ξεκίνησε να γυρίζεται την προηγούμενη εβδομάδα, είναι πιο ολοκληρωμένο σε σχέση με ό, τι ίσως να περίμεναν οι φανς της σειράς.

Λεπτομέρειες για την πλοκή της νέας ταινίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Ωστόσο, προς ευχάριστη έκπληξη όλων στην νέα ταινία θα συμμετέχει και η Μάγκι Σμιθ η οποία αρχικά είχε δηλώσει πως δεν θα ξαναέπαιρνε μέρος σε πρότζεκτ σχετικό με το Downton.

Εκτός από τα υπόλοιπα αγαπημένα πρόσωπα της σειράς όπως τον Χιου Μπόνεβιλ (Ρόμπερτ Κρόουλι) και τον Τζιμ Κάρτερ (Κάρσον) που επιστρέφουν, νέα πρόσωπα όπως ο Χιου Ντάρσι, η Λόρα Χάντοκ και o Ντομινίκ Γουέστ έρχονται να διανθίσουν το καστ.

Η τηλεοπτική σειρά τελείωσε αφήνοντάς μας στο 1926 ενώ η ταινία που ακολούθησε διαδραματιζόταν ενάμισι χρόνο αργότερα και περιστρεφόταν γύρω από μια επίσκεψη της βασιλικής οικογένειας στους Κρόουλι.

Παρόλο που η τελευταία ταινία περιλάμβανε την αποκάλυψη πως ο χαρακτήρας της Μάγκι Σμιθ δεν είχε ακόμη πολύ χρόνο ζωής, η 86χρονη καταξιωμένη ηθοποιός θα επιστρέψει πραγματοποιώντας γυρίσματα κάτω από ενισχυμένα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:47