search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:30
MENU CLOSE

Καραμανλής-Τσίπρας παλιό έργο

21.04.2021 07:30

Υπάρχει
Επαφή μεταξύ Τσίπρα και Κώστα Καραμανλή, η γίνονται κάποιες συνεννοήσεις μέσω τρίτου προσώπου;
Όσοι γνωρίζουν, ισχυρίζονται ότι κάτι τέτοιο δε συμβαίνει αλλά υπάρχουν «παρένθετα» πρόσωπα που κατά καιρούς είναι συνομιλητές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή όμως ακούγονται πολλά και γράφονται ακόμα περισσότερα για το ρόλο του πρώην συμβούλου επικοινωνίας του Κώστα Καραμανλή Γιάννη Λούλη, να σας πούμε ότι είναι βέβαιο πως δεν συνεργάζεται με τον Αλέξη Τσίπρα.
Όσοι ισχυρίζονται το αντίθετο, έχουν χάσει πολλά επεισόδια. Παλιό το έργο.

Τσαβούσογλου στην Αθήνα

Πότε θα ανταποδώσει την επίσκεψη του Δένδια στην Άγκυρα, ο Τσαούσογλου και θα μας έρθει στην Αθήνα;
Μου λένε, ότι μπορεί να του κόπηκε λίγο η όρεξη, αλλά θα του ξανάρθει ίσως μετά από τον επόμενο γύρο των διερευνητικών συνομιλιών.
Πάντως σε ό,τι αφορά συνάντηση Ερντογάν – Μητσοτάκη, ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι δεν την βλέπουν πιθανή μέχρι τον Σεπτέμβρη.
Βέβαια μπορεί να υπάρξει καμιά ολιγόλεπτη συνάντηση -αν και εφόσον το επιτρέψει η πανδημία- στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, ή σε κάποιο άλλο φόρουμ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:28