search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:33
MENU CLOSE

Ημέρα της Γης: Η Google τιμά τον πλανήτη και το περιβάλλον

22.04.2021 08:38
google-new

Στην “Διεθνή Ημέρα της Μητέρας Γης” είναι αφιερωμένο το doodle της Google την Πέμπτη 22 Απριλίου. Ο θεσμός ξεκίνησε στις 22 Απριλίου 1970 και περιλαμβάνει πλέον ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων που συντονίζονται παγκοσμίως από το Δίκτυο Ημέρας της Γης (Earth Day Network).

Ο ακτιβιστής Τζον ΜακΚόννελλ ήταν ο πρώτος που ανέφερε την σημασία της γιορτής το 1969, σε ένα Συνέδριο της UNESCO στο Σαν Φρανσίσκο.

Εκδηλώσεις αφιερωμένες στην Ημέρα Γης έλαβαν χώρα για πρώτη φορά στο Σαν Φρανσίσκο και άλλες πόλεις των ΗΠΑ στις 21 Μαρτίου 1970.

Το φετινό Earth Day Doodle υπογραμμίζει πώς όλοι μπορούν να φυτέψουν το σπόρο σε ένα λαμπρό μέλλον. Η Google δείχνει μέσα από ένα βίντεο μια ποικιλία δέντρων που φυτεύονται εντός φυσικών οικοτόπων, θυμίζοντας έναν από τους πολλούς τρόπους που όλοι μπορούν να βοηθήσουν ώστε να διατηρηθεί ο πλανήτης υγιής για τις μελλοντικές γενιές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39