search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:36
MENU CLOSE

Παυλίδου: Η γνωριμία της με τον Φερεντίνο, ο χωρισμός και η «νέα τους σχέση» (Video)

22.04.2021 09:40
pavlidou_new_new

Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου μίλησε στον Γρηγόρη Αρρναούτογλου για τη σχέση που έχει σήμερα με τον πρώην σύζυγό της Χρήστο Φερεντίνο και τη σημασία της φιλίας.

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε και για τα προσωπικά της βιώματα από τα πρώτα βήματά της στην υποκριτική, στην Αθήνα, όπου μετακόμισε από τη Θεσσαλονίκη.

«Όταν κατέβηκα στην Αθήνα, τα πράγματα ήταν δύσκολα. Εκείνη την εποχή τη Θεσσαλονικιά με αυτό το χαμόγελο την παρεξηγούσαν πολύ εύκολα. Ήμουνα τυχερή γιατί έκανα φίλους από την αρχή μέσα από τη δουλειά μου, φιλίες που κρατάω ακόμα και σήμερα. Η πρώτη μου φίλη (στην Αθήνα) ήταν η Τζένη Μπότση. Την έκανα την πρώτη μέρα που μπήκαν για την ανάγνωση για την “Καραμπόλα”», θυμήθηκε η ηθοποιός, η οποία δηλώνει περήφανη για τους φίλους της.

Εκείνη την εποχή, η ηθοποιός γνώρισε και τον μετέπειτα σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο, με τον οποίο απέκτησαν δύο αγόρια, 18 ετών σήμερα, πριν η σχέση τους οδηγηθεί σε διαζύγιο.

«Με τον Χρήστο Φερεντίνο έχουμε μια πολύ ωραία σχέση για την οποία δουλέψαμε», είπε η ηθοποιός, κάνοντας έναν απολογισμό της σχέσης της με τον πατέρα των παιδιών της. Και συμπλήρωσε: «Είμαι με τον Χρήστο από πάρα πολύ μικρή – μετά από ένα χρόνο που βρισκόμουν στην Αθήνα έπεσα πάνω στον Χρήστο. Ήμουν πολύ τυχερή που έπεσα πάνω του. Ίσως έπαιξε ρόλο ότι ήθελα να αισθανθώ ασφάλεια».

Και θυμήθηκε την πρώτη γνωριμία τους. «Με τον Χρήστο γνωριστήκαμε στον Λυκαβηττό. Είχα πάει να δω μια συναυλία με τη Τζένη και ήταν εκεί γατί έκανε ένα ρεπορτάζ για τον Χέμινγουεϊ. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και … να τα δυο παιδάκια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:36