search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 15:26
MENU CLOSE

Πένθος για τον Βασίλειο Κωστέτσο – Πέθανε η μητέρα του – Οι συγκινητικές αναρτήσεις (Photos)

23.04.2021 15:31
kostetsos

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook ο σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος έκανε γνωστό ότι η μητέρα του έφυγε από τη ζωή. Στη συγκινητική ανάρτηση ο σχεδιαστής δηλώνει σοκαρισμένος από την απώλεια της μαμάς του, την οποία αποκαλεί μεταξύ άλλων δημιουργό και μέντορά του.

Συγκεκριμένα έγραψε:

“Μάνα μας Μανούλα μου… Κα Άννα!Γιατί ήσουν πάντα μια Κυρία! Έφυγες.. Έφυγες… Έφυγες… και δεν θα ξαναγυρίσεις ποτέ! Το σοκ είναι μεγάλο συνεργάτη μου απο την ηλικία των 12 χρόνων, ακούραστη μάνα!Ιδιοφυΐα, Δημιουργέ, Μέντορα μου… είμαι τόσο σοκαρισμένος που μου μοιάζει αδιανόητο…. Δεν θέλω και δεν μπορώ να το πιστέψω! ΕΣΥ με έκανες αυτό που έγινα!Και αυτό που θα αφήσω πίσω μου… Εχω να γράψω τόσα για σένα Ingrid Bergman μου αλλα τα δάκρυα δεν μ’ αφηνουν…. Η Πολα και γω σήμερα μείναμε Ορφανοί! Μάνα μας δεν σ’ αγκαλιάσαμε σφιχτά όπως σου άξιζε για τελευταία φορά. Έφυγες πικραμένη απο αυτή την ζωή….”, έγραψε ο σχεδιαστής μόδας.

Ακολούθησαν δύο ακόμη αναρτήσεις που συνόδευσε με συγκινητικά λόγια και φωτογραφίες από το παρελθόν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 15:25