search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:55
MENU CLOSE

Γιατί ο Άντονι Χόπκινς δεν παραβρέθηκε στα Όσκαρ – Το συγκινητικό μήνυμά του (Video)

26.04.2021 21:43
hopkins_father_new

Μπορεί να έγινε ο πιο ηλικιωμένος ηθοποιός που κέρδισε το βραβείο Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, αλλά ο Άντονι Χόπκινς δεν πήγε στην τελέτή των βραβείων.

Ο 83χρονος Ουαλός ηθοποιός βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του και θεωρούσε ότι δεν θα καταφέρει να κερδίσει -για δεύτερη φορά- το βραβείο. Έτσι, όταν ανακοινώθηκε το όνομά του στους νικητές δεν ήταν εκεί για να το παραλάβει ούτε βγήκε μέσω σύνδεσης κι έτσι δημιουργήθηκε μια στιγμή αμηχανίας. Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε πέσει για ύπνο και τον ξύπνησε με τηλέφωνα ο Τζέρεμι Μπάρμπερ για να του πει τα ευχάριστα νέα.

Μια μέρα αργότερα, ο Χόπκινς με ένα βίντεο που γύρισε στην εξοχή της Ουαλίας έστειλε το συγκινητικό ευχαριστώ του:

«Καλημέρα σας, είμαι εδώ στην πατρίδα μου Ουαλία και στα 83 μου χρόνια δεν περίμενα να πάρω αυτό το βραβείο, ειλικρινά δεν το περίμενα. Είμαι ευγνώμων στην Ακαδημία και σας ευχαριστώ. Θέλω να τιμήσω τον Τσάντγουικ Μπόουζμαν που έφυγε από κοντά μας τόσο νωρίς και πάλι να σας ευχαριστήσω πολύ» είπε.

Photo: YouTube

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:52