search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 03:58
MENU CLOSE

«Βρέθηκα χωρίς θέατρο και ταινία έπειτα από αντιρρήσεις της Βουγιουκλάκη»

30.04.2021 10:33
aliki-voygioyklaki-new

Για την πορεία της στο θέατρο και τον ελληνικό κινηματογράφο μίλησε η ηθοποιός Αλεξάνδρα Λαδικού, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Τζένη Καρέζη.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός θυμάται την περίοδο που έπειτα από πρόταση του Φίνου για μια ταινία, αποφάσισε να αφήσει το θέατρο Τέχνης για τον κινηματογράφο. Ωστόσο, η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν επιθυμούσε να πραγματοποιηθεί η εν λόγω ταινία, με αποτέλεσμα ο Φίνος να την ακυρώσει και η ίδια να μείνει χωρίς δουλειά.

Εκείνη την εποχή ήταν, όταν με φώναξε ο Φίνος για μια ταινία. Και έπρεπε να αποφασίσω αν θα φύγω από το Θέατρο Τέχνης για να κάνω την ταινία. Κι έφυγα. Έλα όμως που η Βουγιουκλάκη, ήδη μεγάλο αστέρι του Φίνου, είχε αντιρρήσεις και του ζήτησε να μην κάνει την ταινία. Και ο Φίνος την ακύρωσε. Η ουσία είναι ότι βρέθηκα χωρίς θέατρο και χωρίς ταινία. Όποιες ταινίες έκανα ήταν εκτός Φίνου, δεν με ξαναφώναξε ποτέ.

Αναφερόμενη σε άλλα πρόσωπα που την «πολέμησαν» στην αρχή της καριέρας της, η Αλεξάνδρα Λαδικού μιλά για έναν δημοσιογράφο, τον Κώστα Νίτσο, ο οποίος ήταν πολύ σημαντικός για τα θεατρικά δρώμενα.

«Ήταν ο μόνος που μου έγραψε άσχημη κριτική για την εμφάνισή μου στην “Αυλή των θαυμάτων”. Είχε σχέση με τη Μαίρη Χρονοπούλου βλέπεις και ήθελε εκείνη να παίξει το ρόλο» τόνισε.

Η ηθοποιός δεν παρέλειψε, όμως, να αναφερθεί και στην Τζένη Καρέζη.

«Στα Κόκκινα Φανάρια, στο θεατρικό έργο, υπάρχουν δύο βασικοί γυναικείοι ρόλοι, αυτός που έπαιξε η Καρέζη και ο δικός μου. Στην ταινία, λοιπόν, τον δικό μου τον έσπασαν στα δύο και δημιούργησαν έξτρα ρόλο, τον οποίο έπαιξε η Χρονοπούλου. Μάλλον δεν θα ήθελε η Καρέζη άλλη γυναίκα με ισάξιο ρόλο με τον δικό της. Τι να πω;» ανέφερε, μιλώντας στην εφημερίδα On time.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44