search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:26
MENU CLOSE

Γώγος για τη φωτογραφία χωρίς μάσκα: «Ήμασταν όλοι εμβολιασμένοι»

01.05.2021 14:14
gogos maska

Αντιδράσεις στα social media προκάλεσε η φωτογραφία που απεικονίζει τον γνωστό καθηγητή και λοιμωξιολόγο Χαράλαμπο Γώγο να πίνει καφέ με συνεργάτες του, χωρίς μάσκα.

Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι χρήστες επικρίνουν τον καθηγητή και επισημαίνουν ότι θα έπρεπε να αποτελεί παράδειγμα με τη συμπεριφορά του.

Ο ίδιος, σχολίασε το γεγονός με δηλώσεις του στο thebest.gr, αναφέροντας ότι έβγαλε τη μάσκα στιγμιαία για να πιει καφέ και πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι εμβολιασμένοι.

«Έβγαλα για λίγο τη μάσκα μου για να πιώ έναν καφέ με 2 συναδέλφους μου σε ανοιχτο χώρο και ενώ και οι τρείς ήμασταν εμβολιασμένοι. Σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια της παραμονής μου στο σημείο με τους συναδέφλους μου, φορούσα κανονικά την μάσκα μου» σχολίασε ο καθηγητής, ενώ επισήμανε πως στο σημείο βρίσκονταν μόνο ο ίδιος και οι δύο συνάδελφοί του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:26