search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 01:18
MENU CLOSE

Champions League: Η Μάντσεστερ Σίτι για πρώτη φορά στον τελικό -«Υπέταξε» με 2-0 την Παρί (Video)

05.05.2021 08:36
manchester_city_new

Η Μάντσεστερ Σίτι παρέδωσε και πάλι μαθήματα ποδοσφαίρου, ντούμπλαρε τις νίκες της απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν (2-0) και με συνολικό σκορ 4-1 προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Champions League.

Ηγέτης ο Μαχρέζ με δύο γκολ και βράχος ο Ντίας που έδειξε ότι είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε κεντρικό αμυντικό (ελέω της απουσίας του Φαν Ντάικ), με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να κάνει αριστοτεχνικό κοουτσάρισμα για ακόμη μια φορά και να φορτσάρει για την πρώτη κούπα μετά από αυτή με την Μπαρτσελόνα το 2011.

Πλήρωσε τον τραυματισμό του Εμπαπέ, που είδε όλο το ματς από τον πάγκο η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία σε μεγάλο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου έπαιξε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ντι Μαρία.

Σήμερα, στο άλλο ημιτελικό, το δεύτερο «εισιτήριο» για την συμμετοχή στον μεγάλο τελικό του φετινού Champions League, διεκδικούν απόψε Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Η Τσέλσι έχει μικρό πλεονέκτημα έναντι της Ρεάλ μετά το 1-1 του πρώτου ματς στην Μαδρίτη, το οποίο θα κληθεί να υπερασπιστεί στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Οι «μπλε» φιλοδοξούν να περάσουν σε τελικό του Champions League για πρώτη φορά μετά το 2012, όταν κατέκτησαν το τρόπαιο στα πέναλτι κόντρα στην Μπάγερν μέσα στο Μόναχο, ενώ αντίθετα οι «μερένχες» θα επιδιώξουν να φέρουν τούμπα την εις βάρος τους κατάσταση στο Λονδίνο, ώστε να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για τον τελικό, τον πρώτο τους μετά το 2018.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06