search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:05
MENU CLOSE

Αυστραλία: Μαθητές βρήκαν τυχαία γιγαντιαία σπάνια πεταλούδα (Photos)

06.05.2021 11:09
butterfly new

Μια τεράστια πεταλούδα – γιγαντώδης τόσο ώστε δεν μπορούσε να πετάξει, ανακαλύφθηκε σε σχολείο στην Αυστραλία την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Guardian, η πεταλούδα βρέθηκε κατά τη διάρκεια ανακαίνισης των τάξεων σχολείο στην περιοχή Μάουντ Κότον από εργάτες και στη συνέχεια οι μαθητές μαζί με τους δασκάλους εξακρίβωσαν την ταυτότητα του εντόμου, το οποίο είχε πάχος που παρέπεμπε σε αρουραίο.

Το σχήμα του και νη όψη του σίγουρα προκάλεσε φόβο σε πολλους μαθητές οι οποιοι και την απέφευγαν.

Η διευθύντρια του σχολείου, Μέγκαν Στίουαρτ μιλώντας σε ραδιόφωνο του Μπρισμπέιν, εξήγησε πως αυτό το παράξενο έντομο βρέθηκε διότι το σχολείο είναι χτισμένο στα όρια ενός τροπικού δάσους.

Αν και οι μαθητές και οι καθηγητές έχουν συναντήσει ζωά που ζουν εντός τροπικών οικοσυστημάτων, αυτό το εύρημα δεν μοιάζει με τίποτα από αυτά. Μάλιστα ειδοποιηθηκαν ειδικοί βιολόγοι απο κοντινό πανεπιστήμιο προκειμένου να διερευνήσουν το είδος τη πεταλούδας.

Η ανακάλυψη αυτή κοινοποιήθηκε από την επίσημη σελίδα Facebook του σχολείου, στην οποία ήδη συγκεντρώνει χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:04