search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:50
MENU CLOSE

Υπόθεση Φουρθιώτη: Ντοκουμέντο με συγκατηγορούμενό του με καλάσνικοφ (Video)

06.05.2021 21:23
menios_fourthiotis_new

Βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ένας από τους συγκατηγορούμενους του Μένιου Φουρθιώτη να αποχωρεί από την περιοχή της οικίας του παρουσιαστή ήλθε στη δημοσιότητα.

Στο βίντεο ο ένας εκ των συγκατηγορούμενων του Μ. Φουρθιώτη εμφανίζεται να αποχωρεί από το σημείο της επίθεσης στο σπίτι του παρουσιαστή με το καλάσνικοφ στο χέρι και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του.

Το νέο υλικό από κάμερα ασφαλείας προέρχεται από τη δικογραφία και συγκεκριμένα από κάμερα λίγα μέτρα από το σπίτι του Μ. Φουρθιώτη, σύμφωνα με το Open. Μάλιστα, το βίντεο φέρεται να βοήθησε αρκετά στην έρευνα των αρχών καθώς προσδιορίστηκε ο δρόμος διαφυγής και εντοπίστηκε το αυτοκίνητο και η μηχανή των δύο δραστών.

Οι καταγγελίες Βρούτση

Όπως μετέδωσε ο ίδιος τηλεοπτικός σταθμός, αρχίζει και η δεύτερη έρευνα κατά του Μένιου Φουρθιώτη μετά τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση. Ο κ. Βρούτσης είχε μιλήσει για απαράδεκτη συμπεριφορά και απειλές του παρουσιαστή κατά υπαλλήλων. Η λίστα των μαρτύρων έχει συνταχθεί από το τμήμα Εκβιασμών της Ασφάλειας και σε αυτή περιλαμβάνονται υπάλληλοι του Υπουργείου και στο τέλος και ο ίδιο ο κ. Βρούτσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:49